2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010604 بازدید | 15479 پست
مامان مهرسا جون هزار ماشاالله بزنم به تخته برای دختر شما خیلییی خوب جواب داد ..دختر من با اینکه دیفر ...

اره من میکرولین زدم ک لولش پایین تر ولی ماه بعدش سینه ش صاف شد اصلا من موندم اون همه سینه کجا رفت😂

شاید چون خیلی لاغر بود. 28 کیلو بود طفلی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن عزیزم یه چند سال دیگه خوشحال میشی که برای دخترت آمپول نزدی ..من هرچی بزرگتر میشه پشیمان تر م ...

نگران نباش عزیزم انشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد .این مدت اینقد مطالعه کردم و از دکترای مختلفی پرسیدمو همه تاکید کردن که توقف بلوغ به موقع هیچ عارضه ای نداره و عوارض کوتاه مدتش هم با قطع آمپول قطع میشه

اره من میکرولین زدم ک لولش پایین تر ولی ماه بعدش سینه ش صاف شد اصلا من موندم اون همه سینه کجا رفت😂ش ...

خیلی عالی بوده واقعا ندیدم کسی مثل دختر شما خوب جواب بگیره ماشاالله زنده باشه ..

اره من میکرولین زدم ک لولش پایین تر ولی ماه بعدش سینه ش صاف شد اصلا من موندم اون همه سینه کجا رفت😂ش ...

تازه دکترا میگن وقتی تو اوج جهش هستن نباید بزنی که جلوی جهش رو میگیره و نتیجه عکس میده ولی برای مهرسا جون اینجوری نبود شکر خدا 

من اگه چهار تا دیگه لازم باشه خوبه خدا کنه تا اردیبهشت ۱۵۰بشه چون بعد اون قدش سه ماه متوقف میشه هرسا ...

فکر کنم تا فروردین 150 برسه 

تازه من 148ونیم امپول قطع کردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من از دکتر مویدنیا پرسیدم که اگه بچه ای در 12 سالگی پریود بشه ولی در 8 سال علایم بلوغش ظاهر بشه بازم ...

دختر من از ۷ سال و نیم موی های بلند و سیاه داشت قسمت پایین تنه ، دکتر با کلی آزمایش و سونو گفت بلوغ نیست 

ولی سن استخوانی جلو بود ، ۸ سال و نیم که سینه جوانه زد دکتر گفت حتما باید توقف بلوغ و هورمون رشد همزمان بزنی

منم گفتم بزار از چندتا دکتر تحقیق کنم بعد بزنم که بقیه ی دکترا گفتن نزن منم دودل شدم از دست این دکترا که هرکسی یه نظری میده ، شما دکتر تجویز نکرده میگی کاش میزدم ، من دکتر تجویز کرد خودم نزدم نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه !

راستی از اولین بار که دخترت سینه ش جوانه زد تا آلان چند سانت قد کشید؟ ۲۵ الی ۳۰ سانتی قد کشید یا نه ؟