2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010091 بازدید | 15469 پست
عزیزم این برای بچه هاییه که بالای ده سال هستنند دکتر منشادی می‌گفت یارو میاد بچش ده یازده سالشه پریو ...

بله دقیقاً همینه مثل دختر شما که از همون ۸ سال شروع کردی 

و بلوغش زودرس بود 

منم خیلی تحقیق کردم دقیقاً همینه تعویق بلوغ فقط برای بچه های که به علت بیماری بلوغ زودرس میگیرن که ب ...

من از دکتر مویدنیا پرسیدم که اگه بچه ای در 12 سالگی پریود بشه ولی در 8 سال علایم بلوغش ظاهر بشه بازم بلوغ زودرسه گفت بله قطعا بلوغ زودرسه و قدش کوتاه میمونه .دختر من 8 سالگی چند تار موی کرکی داشت و دکتر معاینه کرد گفت بلوغ نیست .کلا گیج شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترشما به موقع براش دارو شروع کردیدو شکر خدا تاثیرخوبی داشته ولی دکتر خنگ دختر من فقط ما رو الکی مع ...

منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند  ب نظرم این 1 سال استخوانی  هم ک بیشتر شده برا بعد قطع امپول 

قد دخترت هم خوبه 158 مطمعنا رد میکنه متوسط میشه.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم این برای بچه هاییه که بالای ده سال هستنند دکتر منشادی می‌گفت یارو میاد بچش ده یازده سالشه پریو ...

درسته ولی دکتر دخترم بعد پریود و نزدیک 12 سال میخواست برای دخترم شروع کنه

بله دقیقاً همینه مثل دختر شما که از همون ۸ سال شروع کردی و بلوغش زودرس بود

ولا چی بگم انشالله دخترای هممون چه اونایی که آمپول زدن چه اونایی که نزدن اولاااا سلامت باشم چون سلامتی بهترین نعمته دوما به قد نرمال برسن و انشالله برای بچه های ما که میزنن عوارضی نداشته باشه🥲

عزیزم باور کن همه چیز به شانسه خواهر زاده من کلاس چهارم پریود شد باورت میشه قدش شاید ۱۴۰هم نمیشد الا ...

واقعاً چه شانسی کاش بچه های ما هم قد بکشن‌

شما آمپول زدی استرس داری 

من نزدم باز استرس دارم میگم نکنه اشتباه کردم 

ولی منشادی برا دختر من گفت چون بالای ۸ سال زودرس نیست و نباید جلوی بلوغ رو بگیری 

ما رو دیونه کردن این دکترا با نظرات مختلفی که دارن

من از دکتر مویدنیا پرسیدم که اگه بچه ای در 12 سالگی پریود بشه ولی در 8 سال علایم بلوغش ظاهر بشه بازم ...

باور کن عزیزم یه چند سال دیگه خوشحال میشی که برای دخترت آمپول نزدی ..من هرچی بزرگتر میشه پشیمان تر میشم نمی‌دونم چرا فقط تو رو خدا دعا کنید زودتر قدش به ۱۵۰برسه قط کنم امپولش رو 

منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند ب ...

دختر من از 8 سالگی که عکس مچ دستشو گرفتم یکسال جلو بود و دکتر اصلا توجه نمیکرد و آمپول نداد منم اصلا هیچ اطلاعاتی نداشتم و به دکترش اعتماد داشتم . الان متوجه شدم که باید دختر منم آمپول توقف میزد که این بلا سرش نیاد

باور کن عزیزم یه چند سال دیگه خوشحال میشی که برای دخترت آمپول نزدی ..من هرچی بزرگتر میشه پشیمان تر م ...

کلا چند تا امپول براش زدی؟ هم دوره اول ک قطع کردی. با این دوره جدید 

منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند ب ...

مامان مهرسا جون هزار ماشاالله بزنم به تخته برای دختر شما خیلییی خوب جواب داد ..دختر من با اینکه دیفرلین زدم که دکتر گفت بهترین امپوله ولی اصلا سینش فروکش نکرد و همیشه در حال رشد بود دکترش هم تعجب کرد 

دختر من از 8 سالگی که عکس مچ دستشو گرفتم یکسال جلو بود و دکتر اصلا توجه نمیکرد و آمپول نداد منم اصلا ...

چی بگم والا بعضی دکتر ها زیاد اعتقادی ب تاخیر بلوغ ندارن شاید هم از عوارض ش میترسن ترجیح میدن بچه روال طبیعی پیش بره

منم برا مهرسا 1 سال و نیم دکتر بردم  اصلا امپول نمی نوشت میگفت بزار همینجوری پیش بره خودش قد میکشه تا دکترش عوض کردم براش امپول نوشت

دخبر شما چاق هم شد‌ من پسرم وزنش،۵۲ خوبه دوست ندارم چاق بشه، ولی دخترم لاغره چاق بشه اشکال نداره. پس ...

دختر من وزنش خیلی کم بود با اینکه قدش کوتاه بود دمتر گفت وزنش مهمتره تو اون مدت به نظرم ۵، ۶ کیلو اضافه کرد اون وقت 31 کیلو بود بچه ی سیزده ساله 

ولی تو یک سال بعد از پریودی 11 کیلو اضافه کرد حالا شده 42 بازم کمه ولی خوب دیگه بهتر از اون موقع هست