|
مشاهده متن کامل بحث +
1010584 بازدید
|
15479 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
منم خیلی تحقیق کردم دقیقاً همینه تعویق بلوغ فقط برای بچه های که به علت بیماری بلوغ زودرس میگیرن که ب ...
من از دکتر مویدنیا پرسیدم که اگه بچه ای در 12 سالگی پریود بشه ولی در 8 سال علایم بلوغش ظاهر بشه بازم بلوغ زودرسه گفت بله قطعا بلوغ زودرسه و قدش کوتاه میمونه .دختر من 8 سالگی چند تار موی کرکی داشت و دکتر معاینه کرد گفت بلوغ نیست .کلا گیج شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترشما به موقع براش دارو شروع کردیدو شکر خدا تاثیرخوبی داشته ولی دکتر خنگ دختر من فقط ما رو الکی مع ...
منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند ب نظرم این 1 سال استخوانی هم ک بیشتر شده برا بعد قطع امپول
قد دخترت هم خوبه 158 مطمعنا رد میکنه متوسط میشه.
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
بله دقیقاً همینه مثل دختر شما که از همون ۸ سال شروع کردی و بلوغش زودرس بود
ولا چی بگم انشالله دخترای هممون چه اونایی که آمپول زدن چه اونایی که نزدن اولاااا سلامت باشم چون سلامتی بهترین نعمته دوما به قد نرمال برسن و انشالله برای بچه های ما که میزنن عوارضی نداشته باشه🥲
من از دکتر مویدنیا پرسیدم که اگه بچه ای در 12 سالگی پریود بشه ولی در 8 سال علایم بلوغش ظاهر بشه بازم ...
باور کن عزیزم یه چند سال دیگه خوشحال میشی که برای دخترت آمپول نزدی ..من هرچی بزرگتر میشه پشیمان تر میشم نمیدونم چرا فقط تو رو خدا دعا کنید زودتر قدش به ۱۵۰برسه قط کنم امپولش رو
منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند ب ...
دختر من از 8 سالگی که عکس مچ دستشو گرفتم یکسال جلو بود و دکتر اصلا توجه نمیکرد و آمپول نداد منم اصلا هیچ اطلاعاتی نداشتم و به دکترش اعتماد داشتم . الان متوجه شدم که باید دختر منم آمپول توقف میزد که این بلا سرش نیاد
منم حس میکنم اگ امپول نمیزدم قدش نهایت نهایت اندازه خودم میشد. امپول ک زدم سن استخوانیش ثابت موند ب ...
مامان مهرسا جون هزار ماشاالله بزنم به تخته برای دختر شما خیلییی خوب جواب داد ..دختر من با اینکه دیفرلین زدم که دکتر گفت بهترین امپوله ولی اصلا سینش فروکش نکرد و همیشه در حال رشد بود دکترش هم تعجب کرد