2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010272 بازدید | 15472 پست
عکس رو نشون دکتر دادی فهمیدی آخرش دقیق سن استخوانی چنده ؟

دکتر غدد ک نه ولی ی دکتر رادیولوژی گفت حدود 12 ونیم تا 13 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هر دکتری پرسیدم می‌گفت آمپول برا کسانی که بلوغ زودرس میگیرن چون بلوغ زودرس به قدشون آسیب می‌زن ...

پیج چند دکتر غدد و دارم که هفته پیش کنگره غدد اطفال بود که الان میگن به تعویق انداختن بلوغ کمکی بە افزایش قد نهایی نمیکنه. هر روز یه چیزی میگن.دختر من وقتی پریود شد بلافاصله توقف بلوغ بهش داد وی الان میگن کمکی نمیکنه

پیج چند دکتر غدد و دارم که هفته پیش کنگره غدد اطفال بود که الان میگن به تعویق انداختن بلوغ کمکی بە ا ...

عزیزم این برای بچه هاییه که بالای ده سال هستنند دکتر منشادی می‌گفت یارو میاد بچش ده یازده سالشه پریود نشده قدشم خوبه میگه بیا آمپول بنویس که دیرتر پریود شه.. منظورش همه نیست ..ولی می‌گفت آمپول رو از هشت سالگی شروع کنی میتونی تا ۱۱ادامه بدی ولی از ۱۱نمیتونی شروع کنی

پیج چند دکتر غدد و دارم که هفته پیش کنگره غدد اطفال بود که الان میگن به تعویق انداختن بلوغ کمکی بە ا ...

منم خیلی تحقیق کردم دقیقاً همینه 

تعویق بلوغ فقط برای بچه های که به علت بیماری بلوغ زودرس میگیرن که به تعویق انداختن بلوغ باعث میشه بچه به سهم ژنتیکی خودش برسه ، باعث نمیشه قدش بلندتر بشه 

تازه در مواردی هم که بلوغ زودرس به قد بچه آسیب نزنه 

جلوی بلوغ رو نمی‌گیرن 

خواهرزاده ی من الان ۲۵ سال سن داره کلاس سوم دبستان پریود شد آن موقع این چیزا نبود که خواهرم پیگر بشه آخرش هم دقیقا شد هم قد مادرش ۱۵۷، وقتی پریود شد نمی‌دونم دقیقاً قدش چند سانت بود ولی خیلی ریز بود 

اره خدا رو شکر حس میکنم امپول براش خیلی خوب بود همینکه سن استخوانیش سریع بالا نرفت برام خیلی خیلی خب ...

دخترشما به موقع براش دارو شروع کردیدو شکر خدا تاثیرخوبی داشته ولی دکتر خنگ دختر من فقط ما رو الکی معطل کرد تا کار از کار گذشت خدا ازش نگذره 

منم خیلی تحقیق کردم دقیقاً همینه تعویق بلوغ فقط برای بچه های که به علت بیماری بلوغ زودرس میگیرن که ب ...

عزیزم باور کن همه چیز به شانسه خواهر زاده من کلاس چهارم پریود شد باورت میشه قدش شاید ۱۴۰هم نمیشد الان کلاس یازدهم قدش۱۷۵  ولی خواهرش کلاس شش که تموم کرد بره هفت شد الان شاید۱۶۴