واقعا این استرس لازم هست. 90 درصد عمل هایی که در ایران می شه برای پر کردن جیب دکترهای از خدا بی خبر و غیر ضروری هست.
استارتر نگفت ولی من میگم. دوران دانشجویی یه دختری که دوستم و از من یک سال کوچک تر بود در حین عمل بینی رفت تو کما. چند سال توی کما بود و وقتی خدا رو شکر برگشت اصلا اون آدم قبلی نبود. دختری به اون هوش و ذکاوت نتونست برگرده و لیسانس رو تموم کنه و حتی به زور و به آرامی حرف می زد. خدا رو شکر که اینا رو دیدم و هر وقت دماغ گوشتیم رو جلوی آینه می بینم می گم گور بابای هر کسی بینی من به نظر خوشگل نیست. من سلامتیم برام از هر چیز مهم تره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم انرژی گرفتم چیزی بهتر از ی پناه محکم مثل خدا نیس
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
پسرهمسایمون ک ۱۸سالگی تواتاق عمل بیرون دیگه نیومد لعنت بدکتراش
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه