2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008104 بازدید | 15401 پست
چقدر این عکس ها کامل بودن🙏🙏 با مقایسه این عکس ها با عکس دخترم همش فک می کنم سن استخوانی دخترم ۱۰سا ...

عکسهای نوزادی تا 18 سال بود من فقط اینا رو گذاشتم  خیلی با دقت توضیح داده بود حیف من انگلیسی نمیفهمم😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم چقدر عالی خیییلی خوشحال شدم پس حسابی جای قد کشیدن داره تا سن استخوانی ۱۵ سال برسه فکر کنم ...

ممنون عزیزم. هرچند برام غیر قابل باور  اخه منطقی نیست  با عکس قبلی ک دونیم سال پیش بود فقط 1 سال استخوان هاش رشد کرده ولی 14 سانت قد کشیده. اخه هیج وقت اینجوری قد نمیکشه حس میکنم سنش بیشتر باشه رادیولوژی کمتر زده

الان دقیق بگم پس فردا تولدش 12 سالش میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونه چیه شهرمون باشگاه وکلاس ورزشی نداره تو خونه هم چون خودش تنهاست خیلی بدش میاد.فقط طناب میزنه ا ...

ی برنامه تو بازار هست ورزش برای افزایش قد داداشم و دخارم همیشه با اون ورزش میکنن خیلی خوبه کششی  روزی ی ربع ورزش کنه هم باز خوبه 

تو خونه فضا خالی کن بزار بدو  دویدن عالی برا رشد

دکتر برا دختر من با توجه به اینکه تو 6 ماه فقط یک سانت قد کشیده بود ، و چکاپ نوشت هورمون رشد در حد م ...

عزیزم میگم این 20 تا ک تمام شد استراحت هم داره یا پیوسته باید بخوره؟ 

ممنون عزیزم. هرچند برام غیر قابل باور اخه منطقی نیست با عکس قبلی ک دونیم سال پیش بود فقط 1 سال است ...

من پارسال پسرم ۱۰ سال و ۱۰ ماه بود برج ۹ آذر ماه عکس مچ دست انداختم دکتر متخصص غدد کودکان گفت بین ۱۱و نیم ۱۲ سال سن استخوانی 

قدش هم ۱۳۹ بود 

امسال باز دقیقاً برج ۹ عکس گرفتم باز بردم پیش همون دکتر  گفت با سال قبلی تغییر نکرده و همون ۱۱و نیم ۱۲ گفت تقریبا با سنش مطابق داره و گفت خیلی خوبه که سن استخوانی پیشرفت نکرده و با سنش یکی شده 

قدش هم ۱۴۳ بود که دکتر راضی نبود و گفت رشد قدی خوبی نداشته 

وقتی هم ۱۰ سال و ۳ ماه بود سن استخوانی ش ۱۱ سال بود 

پس احتمال اینکه سن استخوانی جلو نرو یا با سن متناسب بشه هست عزیزم 

من پارسال پسرم ۱۰ سال و ۱۰ ماه بود برج ۹ آذر ماه عکس مچ دست انداختم دکتر متخصص غدد کودکان گفت بین ۱۱ ...

خدا کنه اینطور باشه...  اگ استپ کرده صدرصد بخاطر امپول ها بوده والا من 3 تا عکس قبل تزریق امپول دارم هر سه تا سن استخوانی جلو بوده امکان نداره یه تا اشتباه باشه

مامان مهرسا این عکسا رو از کدوم سایت در آوردی میشه آدرس سایت رو بزاری ممنونم

والا خارجی بود وایسا الان میذارمش

خدا کنه اینطور باشه... اگ استپ کرده صدرصد بخاطر امپول ها بوده والا من 3 تا عکس قبل تزریق امپول دارم ...

آره صددرصد بخاطر آمپول ها بود که یکسال فقط رفته جلو این امکانش هست حالا باز دکتر ببینه خیالت راحت تر میشه 

آره صددرصد بخاطر آمپول ها بود که یکسال فقط رفته جلو این امکانش هست حالا باز دکتر ببینه خیالت راحت تر ...

عکس ک حتما نشون میدم ک خیالم راخت باشه درست 

این عکس سایت و گذاشتم باز نشد  لینک ش نمیذاره بزارم میگه محاز نیست

من این متن سرچ کردم. چیزای جالبی بالا میاد 

greulich and pyle 

آره صددرصد بخاطر آمپول ها بود که یکسال فقط رفته جلو این امکانش هست حالا باز دکتر ببینه خیالت راحت تر ...

نمیدونم چرا نمیشه لینک خارجی بزاری 

عکسش گذاشتم نی نی سایت هنوز نذاشته