2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008263 بازدید | 15402 پست
عزیزم وقتی من آمپول شروع کردم دکتر دیفرلین نوشت گفت از همه بهتره بقیه ۸۰درصد تاثیر دارن دکتر دومی او ...

ممنون از توضیحاتتون.امپول دختر منم لوپرومر خارجی هستش و با اینکه سه بار تزریق کردم کلا سینه ها صاف شدن و موهاش چرب نشد کلا علایم بلوغ متوقف شد بعد دوبار تزریق که بردم دکتر گفت کلا علایم متوقف شده می گفت حالا تو بعضی بچه ها بعد ۶ماه اثر می‌ذاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی غصه میخورم چرا نباید از زندگی لذت ببریم همش با غصه دخترامون زندگی کنیم 😢

منم همین طورم شبا که سرمو رو بالش می‌ذارم هزار جور فکر و خیال میاد تو سرم اکثرا هم تا نصف شب بیدارم خدا خودش کمکمون کنه

دکتر برا دختر من با توجه به اینکه تو 6 ماه فقط یک سانت قد کشیده بود ، و چکاپ نوشت هورمون رشد در حد م ...

ممنون عزیزم منم دکتربراش آرژی پلاس نوشت خوب تو ۲۰روز تموم شدشبی یه قاشق.حالا دیگه نمیدونم دوباره بگیرم یا نه.من سمت پدری همه کوتاهن خیلی میترسم

ممنون عزیزم منم دکتربراش آرژی پلاس نوشت خوب تو ۲۰روز تموم شدشبی یه قاشق.حالا دیگه نمیدونم دوباره بگی ...

تاثیری هم داشت با شربت قد کشید؟ یه مدتی استراحت بدی یکی دوماه بعد باز بده بخوره 

دقیقاً برا منم سمت پدری کوتاهی قد دارن 

عزیزم تو این ۲۰روز قدش بلند تر شده ؟

اندازه گرفتم انگار تغییری نکرده بود ولی دکترش گفت شش ماهه دیگه بیارش. خیلی به دخترم قرص ومکمل داده فقط آرژی پلاس تموم شده بقیه رو دارم بهش میدم

اندازه گرفتم انگار تغییری نکرده بود ولی دکترش گفت شش ماهه دیگه بیارش. خیلی به دخترم قرص ومکمل داده ف ...

انشاالله خوب تاثیر میذارن ولی در کنار مکمل ها حرکات کششی خیلی عالیه حداقل نیم ساعت بگو انجام بده

تاثیری هم داشت با شربت قد کشید؟ یه مدتی استراحت بدی یکی دوماه بعد باز بده بخوره دقیقاً برا منم سمت پ ...

راستش تو ۲۰روز زیاد تغییری نکرده ولی خوب مکمل های دیگه هم داده که اونا هنوز تموم نشدن.به نظرم تو بیست روز اگرم رشد کرده زیاد معلوم نمیشه

انشاالله خوب تاثیر میذارن ولی در کنار مکمل ها حرکات کششی خیلی عالیه حداقل نیم ساعت بگو انجام بده

میدونه چیه شهرمون باشگاه وکلاس ورزشی نداره تو خونه هم چون خودش تنهاست خیلی بدش میاد.فقط طناب میزنه اونم با اصرارمن

راستش تو ۲۰روز زیاد تغییری نکرده ولی خوب مکمل های دیگه هم داده که اونا هنوز تموم نشدن.به نظرم تو بیس ...

آره ۲۰ روز برا نتیجه گرفتن کمه همون ۶ ماه خوبه 

بقیه ی مکمل ها رو بهش بده بعد ۶ ماه قشنگ مشخص میشه تاثیر داشته یا نه