2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008109 بازدید | 15401 پست
دختر من بخاطر بلوغش روی بازوهاش جوش می زد که فعلا بخاطر امپولا قطع شدهراستی عزیزم دختر من آمپول لوپر ...

منم از 160 هم رد کنه راضیم..  این امپول ها ک کاربرد شون همه یکی فقط این ایرانی اونا خارجی یا تحت لیسانس 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الهی آمین .همش فک می کنم نکنه همسرم راست میگه من زیاد سخت میگیرم برا خودم ولی دست خودم نیست نمی اونم ...

کاش میتونستم ادم بیخیال باشم اصلا نمیتونم  خیلی هم بده انقد به خودمون سخت میگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۱۰ونیم میشه ولی خوب وزنش کمه ۲۸ کیلو و از لحاظ روحی چون شناخت دارم روش میدونم اصلا نمیتونه تودش ...

دختر من هم تقریبازود علائم بلوغش شروع شد.یک بارکه پیش فوق تخصص غددبردمش عکس مچ دست براش نوشت،نشونش که دادم باوحشت گفت علائم بلوغش شروع شده؟گفتم بله.تقریبا دو ماه بعداین حرف دکتر تو سن ده سال ویازده ماه دخترم پریودیش شروع شد باقد ۱۴۹/۵.

دیگه بعدش تادوازده سال ویتامین دی،کلسیم،امگاو...دادم.غذاهایی که ویتامین دی کلسیم و روی دارن،کم وبیش والیبال وبارفیکس،ولی خب اصلا امیدی نداشتم که از۱۵۶ بیشتربشه.الان نزدیک ۱۵ سالشه وقدش ماشالله ۱۶۲ شده.تاثیر ارث روهم نمیشه نادیده گرفت چون یه بچه ای هست زودپریودمیشه ولی خب ژن قدبلندی دارن وقد میکشن

راستی جواب عکس امد زده 12 خیلی خوشحالم نمیدونم جوابش چقدر درست اخه عکس قبلی 2 و نیم سال پیش 11 سال ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم اول عکس و دیدم گفتم 12 سالهبا عکس دخترم تو12 سالگی مقایسه کردم شبیه بود.انشالا بالای165 میشه حسم گاهی وقتا درست میگه

دختر من بخاطر بلوغش روی بازوهاش جوش می زد که فعلا بخاطر امپولا قطع شدهراستی عزیزم دختر من آمپول لوپر ...

عزیزم وقتی من آمپول شروع کردم دکتر دیفرلین نوشت گفت از همه بهتره بقیه ۸۰درصد تاثیر دارن دکتر دومی اول می‌خاست دیفرلین بنویسه بعد خطش زد گفت برات سنگینه هزینه ش ولی من راضی بودم دیگه میکرولین نوشت ..ولی باز دیفرلین بلوغ دخترم رو متوقف نکرد فقط کند کرد

عزیزم ماه پیش که دخترم رو بردم دکتر برا دخترم پدیاموند نوشته ده‌روزی هست داره میخوره

سلام عزیزم به نظرت میتونم منم برادخترم بگیرم؟قیمتش چنده؟بلوغ زودرس نداره ولی قدش یه کم کوتاهه

خیلی خوشحال شدم عزیزم اول عکس و دیدم گفتم 12 سالهبا عکس دخترم تو12 سالگی مقایسه کردم شبیه بود.انشالا ...

ممنون عزیزم..  از صبح تا حالا دارم سایت ها خارجی نگاه میکنم خدا کنه درست باشه بچم خیلی خوشحال شد میگفت امروز بهترین روز زندگیم.. 

عزیزم وقتی من آمپول شروع کردم دکتر دیفرلین نوشت گفت از همه بهتره بقیه ۸۰درصد تاثیر دارن دکتر دومی او ...

من میکرولین زدم خیلی راضی بودم  دیفرلین ک اصلا پیدا نمیشد همین میکرولین هم کل خوزستان گشتیم پیدا نشد دوتا ش اصفهان گرفتم بقیه یزد با بدبختی پیدا میشد

دختر من هم تقریبازود علائم بلوغش شروع شد.یک بارکه پیش فوق تخصص غددبردمش عکس مچ دست براش نوشت،نشونش ک ...

خدا رو شکر خوب قد کشید

یادتون سال اول بعد پریود چقد قد کشید؟ 

قطعا به 165 میرسه

ژن بلندی و داره اصلا دوست نداشتم بین این همه ادم بلند ب من بره. طفلی هرچی چیز بد بود ارث برد تو چهره حداقل ی قد بلند ارث ببره 

الهی آمین .همش فک می کنم نکنه همسرم راست میگه من زیاد سخت میگیرم برا خودم ولی دست خودم نیست نمی اونم ...

من خیلی غصه میخورم چرا نباید از زندگی لذت ببریم همش با غصه دخترامون زندگی کنیم 😢