2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009156 بازدید | 15443 پست
ژن بلندی و داره اصلا دوست نداشتم بین این همه ادم بلند ب من بره. طفلی هرچی چیز بد بود ارث برد تو چهره ...

برعکس دختر من چهره ش خیلی خوشکله انگار جز به چز صورتش نقاشی خداست تعریف خودم نیست مادرشم ولی کمتر دختری با این زیبایی وجود داره ولی قدش کوتاهه.صورت و میشه با جراحی تغییر داد ولی قد و نمیشه کاری کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس دختر من چهره ش خیلی خوشکله انگار جز به چز صورتش نقاشی خداست تعریف خودم نیست مادرشم ولی کمتر دخ ...

خیلی خوب چرا غصه ش میخوری همین خوشگلی ش باعث میشه نقص هاش بپوشونه 

چهره عملی ب چه درد میخوره اخرش هی ی جای کار میلنگه. 

ولی قد میکشه همین قدری ک نمیمونه 6 7 سانت دیگه رشد. میکنه حالا 1 سال هم نشده پریود شده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برعکس دختر من چهره ش خیلی خوشکله انگار جز به چز صورتش نقاشی خداست تعریف خودم نیست مادرشم ولی کمتر دخ ...

عزیزم زن دایی من قدش حدود ۱۵۰ولی به قدری زیباست تا حالا کسی نگفته کوتاهه اصلا کوتاهیش به چشم نمیاد اینقدر زیباست ..شما هم دیگه غصه نخور قد هم می‌کشه قطعا

حالا متاسفانه گاهی بعضی ها میان بچه های معصوم رو قضاوت می کنن باور می کنی این حرفا مثل تیر می‌ره تو ...

بزار قضاوت کنند چوب خدا صدا نداره یه روزی خودشون یا بچشون گیر میفتن...باور کن دختر من هنوز با شیشه شیر آب و شیر میخوره هنوز عین بچه پنج ساله رفتار و خرید می‌کنه 

خیلی خوب چرا غصه ش میخوری همین خوشگلی ش باعث میشه نقص هاش بپوشونه چهره عملی ب چه درد میخوره اخرش هی ...

مرسی عزیزم با حرات واقعا امیدوار میشم انشالا سال دیگه به این روزهامون بخندیم که چه دغدغه ای داشتیم برای قد

نه عزیزم یادم نیست ولی ذره ذره قد کشید.این دوسانت آخر رو توهمین دوسه ماه گذشته یکدفعه ای اضافه شد

خیلی عالی خداروشکر...ما هم امیدوار شدیم برای بچه هامون ..راستی اون موقع که دکتر بردین سن استخوانی چند بود؟؟

مرسی عزیزم با حرات واقعا امیدوار میشم انشالا سال دیگه به این روزهامون بخندیم که چه دغدغه ای داشتیم ب ...

انشالله  

دوست دارم تاپیک بمونه برا وقتی بچهامون بزرگ شدن بیان خط ب خط بخونن چقد ما غصه شون خوردیم چقد ذوق نیم سانت قد شون داشتیم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خیلی عالی خداروشکر...ما هم امیدوار شدیم برای بچه هامون ..راستی اون موقع که دکتر بردین سن استخوانی چن ...

نمیدونم عزیزم اولین بار بود عکس میگرفتم اصلا نمیدونستم برای چی هست یکم خجالتی هم هستم نپرسیدم چرااینقدرتعجب کرده🙈

سلام عزیزم به نظرت میتونم منم برادخترم بگیرم؟قیمتش چنده؟بلوغ زودرس نداره ولی قدش یه کم کوتاهه

دکتر برا دختر من با توجه به اینکه تو 6 ماه فقط یک سانت قد کشیده بود ، و چکاپ نوشت هورمون رشد در حد متوسط رو به پایین بود این رو تجویز کرد ، ولی فکر کنم بدون تجویز پزشک هم میشه داد البته به نظرم سن پایین باید با تجویز دکتر باشه چون آرژنین بالایی داره ، دختر من 9 سال و نیم هستش 

اینم بگم بعضی دکترا بدون هیچ آزمایشی آرژنین تجویز میکنن

بعضی دکترا هم اعتقادی به اینکه آرژنین باعث رشد قد میشه ندارن ، من برا دخترم باید 4 ماه بدم حتما نتیجه رو اینجا اعلام میکنم ، دکتر 6 بسته نوشت برا دخترم شد دو میلیون ششصد هر بسته 20 تا عدد داره و قیمت 440 هزار تومان