2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008658 بازدید | 15406 پست
اره واقعا ..فامیلای من هر دفه میبینن میگن دخترتو ببر باشگاه کم خوراکی بده خیلی چاقه ..حالا کاش عکس د ...

یکی از خواهرام ازبچگی خیلی چاق بود و شکم و من و خواهرای دیگه م لاغر بودیم حالا اونیکه چاق بوداز هه قد بلندتره و قدش 173 شده ولیبقیه 158 تا 161 شدیم

دختر شما لاغره پس چرا سن استخوانش بزرگتر بوده؟ میکن یی از دلایل بیشتر شدن سن استخوان چاقیه دختر منم ...

خودم همیشه به این فکر می کنم خیلی عجیبه که سن استخونیش جلو بود و اینطوری شد 

حالا منم مثل شما دنبال قد بلند نیستم اگر 156 هم میشد راضی بودم 

ولی چیکار کنم دیگه راهی نمونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درست میگید عذرخواهی میکنم منظورم برای بچه ای که واقعا لازمه تزریق امپول داشته باشه نبودالان بر ...

خواهش میکنم عزیزم...بله واقعا من هم دیدم خانمهایی که بچه هاشون رو تو سن بالا میبرم آمپول میزنن یا قدشون بلنده بخاطر چند سانت هورمون رشد میزنن اونا واقعا براشون عوارض داره چون این امپولا تو یه سن خاصی جواب میدن بعد اون میشن عوارض 

اره واقعا ..فامیلای من هر دفه میبینن میگن دخترتو ببر باشگاه کم خوراکی بده خیلی چاقه ..حالا کاش عکس د ...

پس زیاد به خودت سخت نگیر 

دختر من ۸سالگی با قد ۱۴۰ و وزن ۴۰ دکتر گفت ۱۱,کیلو اضافه وزن داره🤔  ولی اصلا مشخص نبود برا همین درک می کنم چی میگید جالب این جاست دختر یکی از فامیلامون ۷ماه از دخترم بزرگه و هم قدن و اون الان ۳۳کیلو هست همه بهش میگن سو تغذیه داره

میشه بگید قرص هستش یا پودره اگه ممکنه عکسش هم بفرستینتا حالا تاثیر داشته

عزیزم پودر هستش تا الان که نه چون ۱۰ روز که داره مصرف می‌کنه ، تو هر جعبه ۲۰ تا هست ۴۴۰ هزار هم قیمت هر جعبه 

برا دختر من دکتر ۶ جعبه نوشته 

دقیقا همون پزشک غدد تهران میگفت متاسفانه خیلی از همکارامون این کار را میکنن که اشتباه هست و آسیب میز ...

میشه اسم دکترش رو‌بگی عزیزم که گفت نزن 

می‌خوام ببینیم از دکترای معروف تهرانه ، چون منم دخترم رو بردم تهران دکتر گفت نزن 

دخترم الان ۱۰سال و سه ماهشه ..از هشت سالو دوماهگی آمپول زدم براش

بلوغش شروع شده بود ؟ 

تا کی باید امپول ها رو ادامه  بدید 

دکتر به من گفت احتمالا دخترم زود به بلوغ برسه چون سن استخوانی دو سال بیشتره ولی هنوز وارد فاز بلوغ نشده منم خیلی نگرانم ولی دارویی تجویز نکرده

پس زیاد به خودت سخت نگیر دختر من ۸سالگی با قد ۱۴۰ و وزن ۴۰ دکتر گفت ۱۱,کیلو اضافه وزن داره🤔 ولی اص ...

یه وقتایی بیخیال میشم باور کن سه ماه اصلا کاری به دخترم نداشتم ولی خب باشگاه می‌رفت کلا بیخیال بودم باور کن ۳سانت قد کشید هروقت خودمو عذاب میدم قدشم متوقف میشه 

من یک سال پیش سنو ازش گرفتم و عکس مچ دست الآنم که دکترش رفته هر هفته میگم ببرم دکتر عمومی براش آزمای ...

دخترت چون آمپول میزنه‌ هرساله به نظرم باید ببری هورمون ها چک بشه ، به نظرم حتما برو‌ یه‌چکاپ بگیر 

عزیزم پودر هستش تا الان که نه چون ۱۰ روز که داره مصرف می‌کنه ، تو هر جعبه ۲۰ تا هست ۴۴۰ هزار هم قیمت ...

شیطونه میگه بخرم برای دخترم 🙈🙈🙈میشه هفته ای دو بار بدم یا تاثیر نداره؟