2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009388 بازدید | 15446 پست
سلام عزیزم..مادرا همینن همیشه یه راهی برای غصه خوردن پیدا میکنن ایشالله شما هم بهترین نتیجه رو بگیری ...

دهن مردم رو که نمیشه بست همش می خوان نظر بدن بچه های من لاغر میشن یه چیزی میگن چاق میشن بازم یه چیز دیگه میگن ولی برام مهم نیست بزار هر چی دلشون می خواد بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹سالگی عکس گرفتم تو گزارش عکس نوشته با سن مطابقت دارد ولی دکتر گفت ۱۱سال

گزارش هاشون عموما دقیق نیست 

چیزی که دکتر میگه درست تره

من اخرین بار از مچ دست دخترم عکس انداختم تو گزارش کمتر از سری پیشش نشون داد بردم پرت کردم تو صورت مسئول رادیولوژی گفتم مگه میشه سری پیش زده باشه ۸ سال و نیم الان بعد ۶ ماه بزنه ۸ سال 

بردم ی جای دیگه عکس گرفتم باز در نهایت هم دکتر دخترم اصلا گزارش رو نمیخونه عکس رو میبینه خودش تشخیص میده

دهن مردم رو که نمیشه بست همش می خوان نظر بدن بچه های من لاغر میشن یه چیزی میگن چاق میشن بازم یه چیز ...

اره واقعا ..فامیلای من هر دفه میبینن میگن دخترتو ببر باشگاه کم خوراکی بده خیلی چاقه ..حالا کاش عکس دخترم رو ببینی اصلا ۵۰کیلو بهش نمیخوره خیلی استایلش قشنگه چون چند ساله ورزش می‌کنه بدنش هم سفت ..شل و ول نیس حتی به مربی گفتم چاقه گفت نه بدنش پره چاق فرق داره ..حالا نمیدونم دیگه

سلام عزیزم..مادرا همینن همیشه یه راهی برای غصه خوردن پیدا میکنن ایشالله شما هم بهترین نتیجه رو بگیری ...

آره اتفاقا اونایی که خبر ندارن که من چقدر خرج اینا میکنم میگن این‌قدر خسیس نباش پول جمع نکن یه چیزی بده اینا بخورن 

اونایی که نزدیک هستند خبر دارن من چیکار میکنم میگن این‌قدر هم زحمت میکشی بیفایده هست 

فقط شوهرم میدونه که اگر من بهشون نمیرسیدم همین هم نبودن 

اره واقعا ..فامیلای من هر دفه میبینن میگن دخترتو ببر باشگاه کم خوراکی بده خیلی چاقه ..حالا کاش عکس د ...

من کلا برای قد دخترم تنقلات و شیرینی را حذف کردم الان چند روزه دیگه کاری بهش ندارم اون وقت میخواستم قدش بلند بشه دیگه نا امید شدم کلا رهاش کردم 

گزارش هاشون عموما دقیق نیست چیزی که دکتر میگه درست ترهمن اخرین بار از مچ دست دخترم عکس انداختم تو گز ...

من دخترم رو دوتا دکتر بردم از اولی که اصلا راضی نبودم به خودش زحمت نداد عکس رو نگاه کنه فقط گزارش میخوند .. دکتر دومی خیلی متبحر تر بود از روی خود عکس می‌گفت اصلا به گزارش نگاه نمی‌کرد 

گزارش هاشون عموما دقیق نیست چیزی که دکتر میگه درست ترهمن اخرین بار از مچ دست دخترم عکس انداختم تو گز ...

آهان پس همون ۱۱سال هستش دکتر هم گفت اونا چیزی سرشون نمیشه

ممنون از توضیحاتتون

من کلا برای قد دخترم تنقلات و شیرینی را حذف کردم الان چند روزه دیگه کاری بهش ندارم اون وقت میخواستم ...

منم مدتیه رهاش کردم ولی باز زورم میاد آخه دختر من هنوز فرصت داره چرا استفاده نکنه ولی حرفم رو گوش نمیده

اره دو ساله با تزریق هر آمپول من میمیرم وزنده میشم از استرس بخاطر همینه از کلمه عوارض خیلی میترسم

عزیزم درست میگید عذرخواهی میکنم 

منظورم برای بچه ای که واقعا لازمه تزریق امپول داشته باشه نبود

الان برای خیلی ها بی دلیل تجویز میکنن منظورم اون بود 

وگرنه حتی غذایی که میخوریم هم در کنار فایده اش عوارض هم داره هر دارویی عوارض داره ولی وقتی نفعش بیشتر باشه رو عارضه چشم پوشی میکنیم

من خودم ی دارویی مصرف میکنم هروز از عوارضش همه جا میشنوم ناراحت هم میشم ولی خب تجویز دکتر بوده و تنها راه واسه من