2777
2789
عنوان

ولی از دست دادن بابا خیلی سخته

166 بازدید | 29 پست

هر چیم بشی همیشه یه حسرت تو دلته بابامو تو راهنمایی از دست دادم الانم دانشجوام ولی همیشه دلم براش تنگ میشه اصلا انگار یه چیزیم کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسال بابام نیست ی روزایی انقد بم‌فشار میاد از دلتنگیش انقد گریه میکنم و فکر میکنم یهو میبینم یه ساعت گذشت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منم دوسال بابام نیست ی روزایی انقد بم‌فشار میاد از دلتنگیش انقد گریه میکنم و فکر میکنم یهو میبینم یه ...

روحش شاد من که ۲۲ سال گذشته هنوزم گریه میکنم 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

جای والدین سبز نمیشه.روح پدرتون شاد.سخته واقعا.بابام 93 سالش بود از دست دادیم سختمان بود.مامانم سی سال کوچکتر از بابام بود.دو سال بعدش ناگهانی مامانم از خواب بیدار نشد.ده دی پارسال بود.رفتنش ده برابر بابا سختم بود.هنوز نپذیرفتم که رفته.حس خفگی دارم.خدا نگهدار مادرت باشه❤️🌹

خیلی خیلی این خلاء هیچ طوری پر نمیشه

دقیقااااا بهم گفتن دانشگاه قبول میشی دل وابستگیت کم میشه بهترین رشته ودانشگاه قبول شدم ولی هیچ از غمم کم نشد بلکه اضافه هم شد روز به روز حسرت اونایی که بابا دارنو میخورم

منم دوسال بابام نیست ی روزایی انقد بم‌فشار میاد از دلتنگیش انقد گریه میکنم و فکر میکنم یهو میبینم یه ...

اره منم بابام خیلی جوون فوت شد اصلا بزرگ شدن منو ندید