2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008399 بازدید | 15402 پست
بلوغش شروع شده بود ؟ تا کی باید امپول ها رو ادامه بدید دکتر به من گفت احتمالا دخترم زود به بلوغ برس ...

دکتر گفت شروع شده و اینکه نگفت تا کی چون دکترش یهویی گذاشت رفت الان فک سه چهار ماهه خودم امپولشو آزاد میخرم خدا کنه برگرده شهرمون هم دکتر غدد نداره نمی‌دونم چکار کنم🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی بیخیال میشم باور کن سه ماه اصلا کاری به دخترم نداشتم ولی خب باشگاه می‌رفت کلا بیخیال بودم ...

باشگاه خیلی خوبه منم می خوام بعد عید ببرمش کلاس والیبال براش دوچرخه هم گرفتم که هر روز دوچرخه سواری کنه شنیدم رو قد تاثیر داره

خودم همیشه به این فکر می کنم خیلی عجیبه که سن استخونیش جلو بود و اینطوری شد حالا منم مثل شما دنبال ق ...

منم کلا ناامید شدم دو ماهه اصلا تغییری نکرده و با اینکه ال آرژنین و کلسیم بهش میدم .خودش هم اصلا همکاری نمیکنه و ورزش و گذاشته کنار و به زور از جاش بلند میشه ووقتی بهش میگم ورزش کنه عصبی میشه و قهر میکنه

قدیم چقدر همه چیز راحت بود الان باید دغدغه همه جیز زو داشته باشیم

من از ۶ سالگی دخترم دغدغه بلوغش رو دارم همش دکتر و چکاپ و استرس و….

باید ۵ ، ۶ سال این دکتر رفتن و پروسه اش رو تحمل کنم همش هم عذاب میکشم نکنه ی وقت دکتر تشخیص درست نداده باشه نکنه زود بلوغ بشه نکنه کوتاه بمونه 😢 

مگه نمیگن از زمان جوانه زدن سینه تا پریود ۲ سال طول میکشه؟من راضیم اگر دخترم کلاس چهارم پنجم پریود ب ...

نمی‌دونم بلوغ دختر من زود پیشرفت می کرد ۹سالگی بود که بردم دکتر گفت تا یکسال آینده پریود میشه

سلام عزیزم میشه لطفا بگین جوانه سینه منظور سفت شدن سینه هست یا اگه پف هم بکنه جوانه محسوب میشه؟

سلام دختر من که از بس لاغر بود اصلا پف نداشت فقط خودم متوجه تغییرش شدم که مثل قبلش نبود نه درد داشت نه پف 

سلام عزیزم میشه لطفا بگین جوانه سینه منظور سفت شدن سینه هست یا اگه پف هم بکنه جوانه محسوب میشه؟

باید دکتر معاینه کنه چون بافت سینه مهمه نه چربی

بعضی بچه ها چاقن چربی دارن در صورتی که بافت نشانه بلوغه