2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست
خیلی هم عالی چکار کردید که ثابت مونده به منم بگید..امروز جلو شوهرم کلی با دخترم دعوا کردم ..با زبان ...

ای واااای

چرا انقد اعتماد ب نفس بچه تونو خراب میکنید 

چرا نمیبرید پیش تراپیست باهاش صحبت کنه هان؟

گیریم قدش کوتاه بمونه

بعدها میدونی چقد سرخورده میشه بخواطر قدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به قدی که دوست دارید برسند خیالم راحت شد همه اش استرسش رو دارم

یه عالمه متن نوشتم نمیدونم چرا چاپ نشد 😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ممنون عزیزم پناه برخدا...ولی اگه دکتر مکمل داده استفاده کنه

نمیده خودم بهش میگم بنویس سری قبل کلسی کر گرفتم این سری گفتم سانستول نوشت ولی هنوز باز نکردم دوماه یکبار هم بهش یک پرل ویتامین د میدم 

خیلی هم عالی چکار کردید که ثابت مونده به منم بگید..امروز جلو شوهرم کلی با دخترم دعوا کردم ..با زبان ...

سلام عزیزم 

خوبی

چرا اینقد خودتو و دخترتو اذیت میکنی

درکت میکنم 

ولی ما مادرا هر چقدرم عصبانی بشیم نباید نباید نباید اون چیزی که تو ذهنمونه رو به زبون بیاریم 

کاش بتونیم رو خودمون کار کنیم و وقتی عصبانی هستیم تا چند دقیقه سکوت کنیم و نفس عمیق بکشیم

اینم شانس مایه🤣😂😂

خیلی خوب ک تو این سن به بلوغ نرسیده. اگ دکتر تشخیص داده که قدش خوبه  احتمالا بخاطر این بوده ک سن تقویمی و سن استخوانیش یکی بوده

وقتی ک سن تقویمی و استخوانی یکی باید تو نمودار همون سن نگاه کنی ببینی قدش نرمال یا نه

برا 10 و نیم سال متوسط، باید 140 باشه ک دختر شما 2 سانت فقط کمتر ک نمیشه گفت کوتاه  با ورزش و تغدیه و مکمل میشه ب حد طبیعی برسه شاید  هم توی دوران جهش بلوغ کمبود برطرف کنه

ب نظرم نیاز ب دکتر غدد نداره فقط ی چکاب کامل خون قند کلسیم ویتامین دی هورمون رشد و زینک ازش بگیر اگ همه چیز خپب بود دیگه باهاش کاری نداشته باش تا وقتی ب مرحله اولیه بلوغ رسید پیش دکتر ببر برا چکاب

نمیده خودم بهش میگم بنویس سری قبل کلسی کر گرفتم این سری گفتم سانستول نوشت ولی هنوز باز نکردم دوماه ی ...

نمودار رشد دخترا 

مامانای باتجربه مخصوصا مامان مهرسا جون دختر منم ده سال و پنج ماهش هست پارسال که ۹ سال و ۶ ماهش بود ب ...

سلام عزیزم

خیلی خوبه ک بلوغش هنوز شروع نشده.. اگ دکتر گفت ک عکس خوبه احتمالا سن تقویمی با استخوانی یکی بوده و بلوغ زودرس نبود

قد الانش باید تو نمودار سن خودش نگاه کنی ک برا سن 10ونیم سال قد 140.حدودا  حالا تقریبا 2 سانت دختر شما کمتر ک نمیشه بگی کوتاه با تقویت و ورزش میشه برسونیش به نمودار متوسط 

به نظرم فقط ی چکاب کامل ازش بگیر نیاز ب دکتر غدد نداره

مثلا ویتامین دی کلسیم. زینک  اهن. وهورمون رشد چک کن اگ همه چیزش خوب بود دیگه ماری باهاش نداشته باش تا وقتی ک علامت های بلوغ داشت