2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008676 بازدید | 15408 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نیاز دارن چون کمبود یه ویتامین ک داشته باشن صدرصد رو قد شون تاثیر دارهناخن هاش تند تند رشد م ...

نه خود رادیوگرافش که عکس انداخت تو گزارش زد ۱۱، برای اینکه مطمین بشم یه رادیوگرافی دیگه هم رفتم ۳ ماه بعدش اونم ۱۱ سال زده بود

اها چون معمولا معاینه واژینال هم میکنن که از نوع واژن تغیرات رو بفهمن

نه اصلا 3 تا فوق تخصص بردم هیچ کدوم این کار نکردن. دوتا ک مرد بودن حتی سینه هم نگاه نکردن فقط روی لباس 

ولی دکتر خانم سینه نگاه کرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم انقد غصه ش نخور هرکاری از دستت بر میومد انجام دادی دیگه بقیهش بسپر به خدای کاربر هست جوجه طلا ...

آخه می دونی چون شرایط بچه های ما یه جوریه انگار کلا با بقیه فرق داره هم بلوغ زودرس دارن هم آمپول زدیم کلا تو همه تاپیک ها گشتم چنین موردی نبود که بعدا بیان بگن نهایت قد دخترشون چقدر شده تا ما هم امیدوار باشیم 

قبلا یه تاپیک خوندم کلا گمش کردم یه نفر به دخترش آمپول زده بود و می گفت انگار اونایی که آمپول می زنن نهایت قدشون ۱۵۵تا ۱۵۷ میشه همش یاد اون میوفتم میگم نکنه آمپول نمی زدیم هم همین قد میشدن یا نکنه آمپول جلو جهش رو می گیره 

خیییلی بلاتکلیفم بخدا تو سرم هزار جور فکر و خیال دارم الان امیدوارم قد مهرسا جون۱۶۰ رو رد کنه تا منم خیالم بابت دخترم راحت بشه

درسته سن پایین اول از ضد بلوغ خالی استفاده میکنن ولی اگر نتیجه رضایت بخش نباشه هورمون رشد معمولا از ...

به نظرتون برای دختر من تجویز نمیشه؟؟تو این دو سال ۱۴سانت کشیده با آمپول بلوغ 

عزیزم بنظرت علت بلوغ زودرسش چی بوده ارثی بوده یااینکه مثلا بچگی مکمل و مولتی ویتامین زیاد ندادی

باور کن نه ارث داشتیم نه از بچگی مکمل دادم چون از همون اول خوش خوراک بود منم هیچ وقت مکمل ندادم بجز دو سال اول که بهداشت میداد