2777
2789

چی باعث شده امام رضا و خدا از من بدشون بیاد هر چی زجه بزنم جوابمو ندن؟؟؟

می‌دونم امام رضا هست خدا هست ولی من یه زمانی کلا از خدا متنفر شدم و قهر کردم ولش کردم ولی الان که برگشتم کلی توبه کردم گفتم ببخشید ولی خدا اصلاااااااا جوابمو نمیده امام رضا کلی واسه همه معجزه کرده ولی جواب منو یکبارم نداده اصلااا آنقدر تا حد مرگ گریه کردم ولی انگار نه انگار می‌دونم امام رضا هست نمیدونم باید چیکار کنم که جواب منم بده دیگه ازم بدش نیاد توبه کردم نمازمم الان میخونم ولی جوابم نمی‌ده چرا؟؟؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

شاید قسمتت نیست

نه کلا بی جوابم گذاشتن حتی یه نشونه کوچیکم نمیدن بهم 

میگن امام رضا به صلاح آدم میکنه دلم میخواد پیش خدا وساطت کنه به صلاحم کن

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم

زمانی ک مامانم از دست دادم فقط کفر میگفتم

دیگ خدارو قبول نداشتم

چون هرچی میخ‌واستم بهم نمبداد

با گذشت زمان برگشتم سمتش

ب این باورم ک هرکار میکنع ب صلاح مونع 

داره امتحان مون میکنه

فقط قوی باش

خدا حدود دوسال منو سخت امتحان کرد:(

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

نه کلا بی جوابم گذاشتن حتی یه نشونه کوچیکم نمیدن بهم میگن امام رضا به صلاح آدم میکنه دلم میخواد پیش ...

اینستا گرام داری هرروز  لایو هس از حرم آقا 

باهاش آنلاین حرف بزن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هر دعایی کنی صد درصد خدا جواب میده. چون خودش وعده داده: ادعونی استجب لکم:صدایم کنید تا اجابتتون کنم. خدا هم هرگز هرگز خلف وعده نمیکنه.

منتهی سه حالت داره:

یا این دنیا همون رو بهت میده.

یا این دنیا بهترش رو بهت میده.

یا میذاره اون دنیا بهت میده.

یه بزرگی میگفت کاش خدا تو این دنیا هیچ دعام رو اجابت نمیکرد و همش اون دنیا می داد.

اینستا گرام داری هرروز لایو هس از حرم آقا باهاش آنلاین حرف بزن

جدی؟؟میشه آیدی اش بدی بهم 

اینقدر رو یه موضوعی پافشاری نکن گلم تو مگه به خدا ایمان نداری؟پس مطمئن باش خدا باحکمت و عالم هست خودش میدونه چیو کی بده و یچیو کی بگیره

و بعضی وقتا خاسته ما پشت پرده هست ولی ما داریم امتحان میشیم مثلا داستان یه اردوی دانش اموزی که مدیر بین تمام دانش اموزان مثلا یه کاشه اش رو تقسیم میکنه اما میگا که قاشق نداریم(برای امتحانشون) اون لحظه یکی میگه اشکال نداده یکی بد و بیراه میگه یکی اعتراض میگه و .... اخر سر هم مدیر به یه نفر میگه پاشو قاشق هارو از پشت پرده پخش کن و اون موقع هست که دانش اموزا شرمنده میشن

ایمان قلبی به خدا داشته باش و ایمانتو وصل به چهار تا چیز دنیایی نکن

نه کلا بی جوابم گذاشتن حتی یه نشونه کوچیکم نمیدن بهم میگن امام رضا به صلاح آدم میکنه دلم میخواد پیش ...

دعاها و توسلات شما بی اثر نیست 

یکی از اثار دعا اون حاجت شماست 

اثار فراوانی داشته که خبر ندارید 

دنبال نشونه نباشید 

شما باید ببینید گیر کارتون کجاست و از اونجا رفعش کنید 

و نکته اخر خدا صدای شما رو میشنوه و عبادت رو بخاطر گرفتن حاجت انجام ندید بلکه بخاطر. نزدیک شدن به خدا انجام بدید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد