2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008506 بازدید | 15403 پست
عزیزممم🥺 بازم عکس از مچ دست گرفتین که ببینید باز هست یا نه؟بازم الحمدلله قدش خوبه زیادم کوتاه نیست ...

ممنون عزیزم ان شاء الله که همه ی بچه ها خوشبخت و عاقبت به خیر بشن 🌹 🌹 🌹

یک سال بعد از پریودی دکتر عکس نوشت ولی جرات نکردم برم عکس بگیرم گفتم صفحه ی رشدش بسته شده دیگه ناامید میشیم و دکتر هم که کاری نمی تونه بکنه 

حالا هم که میگم کاش گرفته بودم تکلیف مشخص میشد 

کلا همه اش حسرت کارهای نکرده را می خورم 

[QUOTE=370283424]ببخشید سوال میکنم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفاً  دختر من الان پنج سال نیم ،قدش ۹۸ و و ...[/QUOTE

بايد آزمایش هورمون رشد بگیرید ازش 

البته دکتر ها اول دارو میدن اگر اثر نداشت بعد آزمایش و هورمون درمانی می‌کنند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دختر من یکسال و نیم قبل پریود ترشح داشت و هر بار به دکتر میگفتم میگفت طبیعیه

دختر منم همینطور بود منم به دکتر میگفتم این مراحل آخر بلوغش هست چون میدونستم بعد از ترشح دیگه چیزی تا پریودی نمونده اما توجهی نکرد و گفت قدش برای سنش خوبه 

دختر منم همینطور بود منم به دکتر میگفتم این مراحل آخر بلوغش هست چون میدونستم بعد از ترشح دیگه چیزی ت ...

دوستان واقعا تو پیدا کردن دکتر خیلی خیلی دقت و وسواس داشته باشید حتما فوق تخصص غدد باشن چون الان جوری شده که دکتر اطفال هم هورمون درمانی انجام میده

ببخشید عزیزم یعنی بلافاصله بعد قطع دیفرلین پریود شده بود؟می خوام ببینم یعنی زیر یک سال هم بعد قطع آم ...

نه عزیزم یکسال بعد پریود شده با قد ۱۴۹

آمپول قطع می‌کنن ، با قد ۱۵۳ پریود میشه الان که چند ماه از پریودی میگذره ۱۵۶ شده

دست خودش نبود هورموناش بهم خورده بود مثل ما که چند روز قبل پریودی کلا اعصاب نداریم🥴

اره اصلا ی وضعی بود  امتحان هم داشت افتضاح بود اخلاقش تا ی مسئله حل میکرد کل دفتر و پاره میکرد. حالا مهربون شده😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشاالله به قد دلخواهش برسه و شما هم بیایین اینجا ما رو با خبرای خوب خوشحال کنید که ماهم امیدوار باش ...

انشالله..  من خودم همیشه موقع پریودی قرص فیفول میخورم

مهرسا هم ک پریود شد یک هفتع بهش دادم. 

چون کلسیم و زینک هم میخوره دیگه ندادم خیلی زیادن میترسم معده ش اذیت شه

ممنون عزیزم ان شاء الله که همه ی بچه ها خوشبخت و عاقبت به خیر بشن 🌹 🌹 🌹یک سال بعد از پریودی دکتر ...

عزیزم انقد غصه ش نخور  هرکاری از دستت بر میومد انجام دادی دیگه بقیهش بسپر به خدا

ی کاربر هست جوجه طلای سابق. دخترش با 142 پریود شد سال اول خپب قد کشید 150 شد  ولی چند ماه رو 154 ثابت موند   الان گفته ک دخترش 1ونیم سانت یهو رشد کرده

یهو میبینی 1  2 سانت قد میکشن بعد چند ماه استپ کردن

بله منم 159 هستم شوهرم 180 دکتر گفت میانگین شما باید حداقل 162 بشه

سلام عزیزم

واقعا بچه ها میانگین قد پدرومادر میشن؟

پس چرا من دوتا متخصص غدد معروف بردم اولی گفت نهایت ۱۵۵

دومی گفت دعا کن ۱۵۵ بشه

خودم ۱۶۷

همسرم ۱۸۶ هست

دخترم اخرین بار که سه ماه پیش عکس مچ دست انداختم تو سن ۹/۵ سن استخوانیش ۱۲ سال بود دقیق ۲/۵ سال بزرگتر

عزیزم انقد غصه ش نخور هرکاری از دستت بر میومد انجام دادی دیگه بقیهش بسپر به خدای کاربر هست جوجه طلا ...

بنطرم علت بیشتر کوتاه موندن این نسل بالا رفتن سن استخوانی هست که اونم علتش فقط این هورمون هایی هست که تو غذاهامون هست

زمان ما من خودم ۱۴ پریود شدم بعدش ۷-۱۰ سانت مطمینم قد کشیدم

خواهرامم همینطور تازه من کوتاهترینشون هستم

انقدر سم و هورمون به گوشت و مرغ و میوه وغیره میزنن که بچه ها همه دچار بلوغ زودرس میشن

دوستان سلام وقت بخیر، من برای پسر ۱۲ ساله ام یک ساله واریوپپتیل برای متوقف کردن میزنم و رشد استخوانی اش دو سال جلو تر هست و قرار کمکی هورمون رشد رو هم شروع کنم از هفته بعد. و دخترم ۵ سال و نیم هست هورمون رشد آزمایش داد خیلی کم تزریق می‌کرد و نیاز به آمپول هورمون رشد داره. خیلی جثه ریز و کوچیکی داره مثل بچه های سه ساله اس. ولی چند روز پیش یک کوچولو احساس کردم عفونت التهاب داره بردم اطفال سونو رحم و تخمدان نوشت، و حالا تو سونو گفته فولیکول بالغ ۱۰ میل یک عدد، سه تا شش میل و دو تا ۴ میل داره، بردم دکتر غدد اطفالشون. کلی منو دعوا کرد که چرا بردی سونو و نیازی نبوده. خلاصه حتی برگه سونو رو نگاه هم نکرد. با دکتر اطفال صحبت کردم میگه شاید فولیکول بالغ نیست و کیست باشه. خلاصه من دارم خل میشم، چرا دختر ۵ ساله بابد فولیکول بالغ داشته باشه. لطفا اگر براتون پیش اومده به منم بگید. البته من از بلوغ زودرس مطمئنم چون دکتر معاینه اش کرد گفت علایم نداره ولی نگرانیم اینه که بیماری دیگه ای نباشه یا اشتباهی گفته باشند فولیکول، یک چیز دیگه باشه. دو تا هم سونوگرافی بردم. خواهشا اگر مورد مشابه داشتید اینجا بنویسید.

سلام مامانا خوب هستینمن از دکتر رضایی یک ماه پیش نوبت آنلاین گرفتم تازه امروز جواب دادندخترم الان ۳۵ ...

سلام عزیزم 

چرا متفورمین رو همراه کروم داده جفتش برای افت قند هست

بنظرم ریسک

مگه دخترتون قندش بالاست؟

وزن که راحت میتونی بیاری پایین چرا باید بهش این داروها رو بدی

متفورمین خودش کلی افت قند میاره کنارش کروم هم داده

دکترا هرچی تجویز میکنن چشم بسته بخاطر مدرکشون قبول نکنید

دقیق پرسیدم ، با قد ۱۴۹ آمپول قطع کرده با قد ۱۵۳ پریود شده الان از فروردین که پریود شده تا الان شده ...

یعنی توی یک سال فقط 4 سانت قد کشیده و بعد پریود شده؟ چطور ممکنه مامان مهرسا شما با قد چند سانت امپول قطع کردید و در ظرف یک سال و دو ماه که پریود شد دخترتون چقدر قد کشید