2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008399 بازدید | 15402 پست
انشالله که امپول نیاز نباشه براشواقعا ژنتیک هم شانس میخواد. من داداشام همه بلند من ب عمم رفتم قدم س ...

عزیزم من یه جاری دارم ۱۵۰ اینطوراست

و یکیشون شاید ۱۷۵ باشه

اونیکه کوتاه تره با وجودی که ۴۷ سالشه انگار. ۳۰ ساله س

وقتی قد کوتاه باشه باید استایل های مخصوص خودت داشته باشی در هر صورت این خصوصیات اخلاقی و شخصیت هست که باعث جذابیت یک فرد میشه

متخصص زنان من باور کن از ۱۵۰ کوتاهتره 

من تابحال توجه به قدش نکردم انقدر که دوست داشتنی و‌متبحره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خیلی زیاد. اینجوری تا امپول قطع کنی سر 6 ماه نشده پریود میشه خیلی خیلی کنترلش کن

منتظرم تابستان بیاد هرروز ببرم باشگاه ..هله هوله هم تعطیل ..الان تو مدرسشون بوفه داره کنترل نمیشه 

زندگی جان دختر شما توقف بلوغ میزنه امکان نداره پریود بشه ولی برای بعد از قطع کردن که میخوای بهترین ...

من وسواس فکری دارم همش میگم نکنه با میکرولین پریود بشه آخع ۹ماه اول دیفرلین میزدم میگن اون بهتره .و نمی‌دونم برای وزنش چکارش کنم کنترل نمیشه 

پس چرا این دکتر نادان هرچی گفتم مکمل نیاز هست گفت نهفقط اهن و دیخودم سرخود بهش کلسیم میدمزینک هم که ...

به نظرم نیاز دارن چون کمبود یه ویتامین ک داشته باشن صدرصد رو قد شون تاثیر داره

ناخن هاش تند تند رشد میکنه؟ موهاش رشد شون خوبه؟ ریزش نداره

این خوبه من ی دکتر رفتم میگفت شیر ب بچه نده خوب نیست ماست بده فقط  اولین بار همچین چیزی شنیدم 

تشخیص سن استخوانی خیلی دقت میخواد ب نظرم تشخیص اپلی درست نبود یکم بیشتر سن خودش گفتن 

یا احتمال داره بلوغ ش کنترل شده

وزنش کم شده هم بی تاثیر نیست چربی بالا باعث میشه بدن استروژن بیشتر تولید کنه و صفحات زودتر بسته بشه

ولی بیشتر ب نظرم بخاطر اینه سن ش یکم بیشتر حدس زدن. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

حالا لذت ببره ..ولی چرا بچه های بی گناهشون تاوان پس میدن باید خودشون پس بدن

نه منو همه رو که قد کوتاه مسخره میکنن. چون خودشون بلندن

عزیزم من یه جاری دارم ۱۵۰ اینطوراستو یکیشون شاید ۱۷۵ باشهاونیکه کوتاه تره با وجودی که ۴۷ سالشه انگار ...

من تا حالا ب قدم حساس نبودم اصلا نمیدونستم کوتاهم از وقتی اینا میگن منم حساس شدم برا همین اصلا دلم نمیخپاد دخترم هم هی بگن ب مامانش رفت کوتاه و... 

منتظرم تابستان بیاد هرروز ببرم باشگاه ..هله هوله هم تعطیل ..الان تو مدرسشون بوفه داره کنترل نمیشه

عزیزم بنظرت علت بلوغ زودرسش چی بوده ارثی بوده یااینکه مثلا بچگی مکمل و مولتی ویتامین زیاد ندادی

عزیزم من الان ۱۷ سالمه ، مامان منم اونموقع کلی نگران بود و کلی دکتر میرفتم..  چون سابقه داشتیم.. من هیچ قرصی مصرف نکردم ولی تقریبا بلوغ زودرس بودم و مچ دستمم ۶ ماهی بزرگتر بود.. الان قدم ۱۷۱ هست :")  

خدایا کمک :)
عزیزم من الان ۱۷ سالمه ، مامان منم اونموقع کلی نگران بود و کلی دکتر میرفتم.. چون سابقه داشتیم.. من ...

6 ماه ک خوبه عزیزم من دخترم نزدیک 2 سال بزرگتر