2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
من یه دوره متفورمین خوردم برا باردار شدن. چشمت روز بد نبینه قندم افتاد تا لب گور رفتم ب نظرم با احتی ...

ممنون که جواب دادین

الان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم چون مادرمم دیابت داره متفورمین میخوره نمیتونم با خیال راحت به بچه بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه روز گوشت بده کباب کن براشون به روز تخم مرغ یه روز حبوبات غذاهای مختلفی میتونی با هرکدوم شون ...

ممنون عزی م از راهنماییتون.

فعلا که ساعت ۱۰میرن بخوابن روزی حداقل ۴۰دقیفه ورزش کششی دارن تغذیه هم سعی می کنم خیلی بهش برسم توکل به خدا ببینیم چی میشه

ممنون عزیزم. که کنارم بودین. از همه تون ممنونمبراش کیک خریدم عطر و اسپری ژل شست شو صورت و از این کیز ...

کار خوبی کردی عزیزم براش توضیح بده که این روند طبیعیه بدنه و نشون میده الحمدلله بدن سالمی داره

انشاالله که با خبرای خوب بر می گردی من که مطمعنم ۱۶۰قطعا میشه با این شرایط من حدس میزنم سن استخوانی ۱۳سال باشه 

ممنون عزیزم.. هرچند خودش از قدش ناراضیمیکه باید ذیرتر میشدماره کمبود زینک دیکه قرص برا بچها ما خو ...

عزیزم میشه بفرمایید رشد قد دختر شما ماه های اول بعد تزریق چطوری بود ؟هر دو ماه چند سانت افزایش قد داشت؟و تو یک سال اول چند سانت افزایش قد داشت؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم🥰

خانوما من یه مطلبی خوندم گفتم شاید برا شما هم مفید باشه

تخم شربتی۵برابر  بیشتر از شیر کلسیم داره

۷برابر بیشتر از پرتقال ویتامین سی

۳برابر بیشتر از اسفناج آهن داره

۲برابر بیشتر از موز پتاسیم داره

۸برابر بیشتر از ماهه امگا ۳داره

و مناسب برای افزایش قد و سلامت استخوان ها هست 

برای پاکسازی کبد هم خوبه(مخصوصا بچه های ما که مجبوریم تخم مرغ زیاد بدیم)

من که تصمیم دارم روزی یک قاشق با آب ولرم مخلوط کنم و بدم دخترم بخوره انشاالله که نتیجه بده

راستی برای کاهش وزن هم خوبه

خودمم خیلی دوست دارم بدونم کاش میشد فهمید متاسفانه فراموش کردم اما حس می کنم ۱۳۶ اینا بوده باشه

جای یادداشت نکردی عزیزم 

اگه استارت بلوغ ش با ۱۳۶ بود خوبه تا ۱۶۰ میرسه حتما چون تا پایان بلوغ ۲۵ سانتی قد می‌کشه 

ممنون که جواب دادینالان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم چون مادرمم دیابت داره متفورمین میخوره نمیتونم با خی ...

به نظرم اگ قند پایین نده. من قندم پایین بود. بار اول خوردم بعد گفتم شاید از چیز دیگه ای باشه. بار دوم خوردم ضعف کردم بی حال. حالت تهوع شدید  خیلی بده فشار کامل میندازه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عکس ناخن دخترم و ارسال کردم فقط این انگشت لک سفید داره

یکی و نمیشه نظر داد چون ممکن بخاطر ضربه باشه. من ده تا ناخنش با هم سفید میشه  یا حداقل 5 6 تا شون

عزیزم میشه بفرمایید رشد قد دختر شما ماه های اول بعد تزریق چطوری بود ؟هر دو ماه چند سانت افزایش قد دا ...

خواهش میکنم عزیزم..  سه ماه اول اصلا رشد نکرد فهمیدم کمبود زینک داره بهش مکمل دادم. یهو رشد کرد  قدش از تیرماه 401 ک تزریق کردم تا تیر 402.  پنج سانت رشد کرد

از تیر تا اذر ماه هم 2 سانت

اذر402.دیگه امپول نزدم

از اذر 402 تا اذر 403.  که امپول قطع شد 7 سانت رشد کرد 

کلا.18 ماهی ک امپول زدم براش (8) سانت

1 سال که قطع کردم  (7) سانت رشد کرده

قدش هم امروز گرفتم خدا رو شکر نیم سانت رشد کرده 

156و نیم. یکم مونده تا 157

خواهش میکنم عزیزم.. سه ماه اول اصلا رشد نکرد فهمیدم کمبود زینک داره بهش مکمل دادم. یهو رشد کرد قدش ...

عزیزم انشاا بالای ۱۶۰ میشه دختر گلتون برا دخترای ماهم دعا کنیدقد بلند بشن من ارزومه دخترم به۱۶۰ برسه

جای یادداشت نکردی عزیزم اگه استارت بلوغ ش با ۱۳۶ بود خوبه تا ۱۶۰ میرسه حتما چون تا پایان بلوغ ۲۵ سان ...

جدی؟؟؟؟ خدا کنه....نه فکر نکنم یادداشت کرده باشم.بازم یادداشت گوشیم رو نگاه می کنم شایدم از دوستم ک درمانگاه هست بپرسم نمودارش رو ببینه شاید بفهمه.ممنونم ازت

جای یادداشت نکردی عزیزم اگه استارت بلوغ ش با ۱۳۶ بود خوبه تا ۱۶۰ میرسه حتما چون تا پایان بلوغ ۲۵ سان ...

این ۲۵ سانت قطعی هست؟

آخه من الان تاپیک هام رو نگاه کردم چند ماه بعد دکتر بردن یه تاپیک زدم ک گفتم قد دخترم ۱۳۳هست احتمالا دکتر بردنی ۱۳۰ اینا بوده.اونجور باشه نهایت بشه ۱۵۵ و حرف دکتر .خیلی نگران شدم .دخترم الان ۱۴۶ هست 

این ۲۵ سانت قطعی هست؟آخه من الان تاپیک هام رو نگاه کردم چند ماه بعد دکتر بردن یه تاپیک زدم ک گفتم قد ...

استرس بدی گرفتم ک نکنه زیر ۱۵۰ پریود بشه‌.

بهش بگم تا میتونی طناب بزن و به تغذیش برسم .دیگه چیا کنم دوست جونا 😔