2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008325 بازدید | 15402 پست
پس شده دیکه. جالب ده روز دیکه تولد 12 سالگیشمیگه مامان زود نمیخوام الان بشم.. ـ گفتم خبر نداری بای ...

مبارکش باشه تلاش های شما هم نتیجه داد و با قد مناسب  و سن مناسبی پریود شده انشالا باز هم قد میکشه 

مهرسا همینجوری بود 3 ماه هم اصلا رشد نداشت ذکتر بهش زینک پلاس داد ماه بعدش 1 سانت و نیم قد کشید ولی ...

یعنی لک روی ناخن مربط به کمبود زینک هستش ؟ شربت یا قرص و چه مارکی خوبه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یادت هست وقتی اولین بار که سینه ی دخترت جوانه زد و بلوغش شروع شد ، قدش چند سانت بود ؟

خودمم خیلی دوست دارم بدونم کاش میشد فهمید متاسفانه فراموش کردم اما حس می کنم ۱۳۶ اینا بوده باشه

ممنون عزیزم. من ک براش کیک نمیخرم. خپدش تو کدرسه میخره یا باباش براش میخره 😂 دیکه از این محدود ترش ...

وااااای عزیزم چه بد 

حق داره طفلی 

اگه میتونی یه شهر دیگه برین 2 3 روزه مسافرتی چیزی 

اونجا ببرش سونوگرافی حق داره خیلی اذیت میشه 

ولی یچی حواست باشه حتما حتما حتما 3 روز اول پریودیش نه گوشت بهش بدی نه لبنیات نه سردیجات نه ترشیجات اصلا نخوره مرغ اشکالی نداره ولی گوشت قرمز و گوسفندی و جیگر و اینا اصلا نخوره بعده 3 روز اشکالی نداره فقط حواست باشه این 3 روز رو حتما رعایت کنه بهترین چیزم براش نخودابه یا سوپی چیزی 

اگه 3 روز اول گوشت بخوره دیواره رحمش ضخیم میشه برا بچه دار شدنش ممکنه به مشکل بخوره عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله دکتر طب سنتی هم اینو بهم گفت و من از اونروز یه روز در میان میدن چون بچه های من اصلا به گوشت قرمز ...

ببین یه روز گوشت بده کباب کن براشون به روز تخم مرغ یه روز حبوبات غذاهای مختلفی میتونی با هرکدوم شون درست کنی که جذابم باشه بچه ها دوس داشته باشن برا قد کشیدن یکی خوراک خیلی مهمه یکی ورزش یکی م زمان خواب این 3 تا رو رعایت کنه معمولا قد شون اوکی میشه البته راه های بی ضررتر از امپول و قرص و اینچیزا هم هست اگه دوس داشتی امتحان کن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلام مامانا خوب هستین

من از دکتر رضایی یک ماه پیش نوبت آنلاین گرفتم تازه امروز جواب دادن

دخترم الان ۳۵ کیلو گفتن باید ۵ کیلو وزن کم کنه بهش قرص متفورمین و کروم ۲۰۰ داد روزی ۳ بار هر کدوم

میخاستم بپرسم کسی بوده از این داروها برای کاهش وزن استفاده کرده باشه 

برای رشد و بلوغ هم گفت باید حضوری بیاین تهران که من نمیتونم برم

دخترم خیلی اشتها نداره این داروهای برای کاهش اشتهاست و سوخت و ساز بدن رو بالا میبره خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

ببین عزیزم من یه جا خوندم معمولا دو تا سه ماه قبل پریودی رشد قد متوقف میشه دیشب می خواستم بیام بهتون ...

ممنون عزیزم. که کنارم بودین. از همه تون ممنونم

براش کیک خریدم عطر و اسپری ژل شست شو صورت و از این کیزا ک عاشق شون خریدم براش😂

چهارشنبه ازمایش چکاب داره جمعه هم احتمالا عکس بگیرم ازش   خدا کنه زیاد بالا نرفته باشه

خودم فکر میکنم سن ش بین 13 و نیم تا 14 باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ممنون عزیزم..  هرچند خودش از قدش ناراضیمیکه باید ذیرتر میشدم

اره کمبود زینک   دیکه قرص برا بچها ما خوبه. شربت جواب نمیده زیاد. زینک پلاس خوبه. ی دوره بهش بده ببین چقد تاثیر داره

سلام مامانا خوب هستینمن از دکتر رضایی یک ماه پیش نوبت آنلاین گرفتم تازه امروز جواب دادندخترم الان ۳۵ ...

من یه دوره متفورمین خوردم برا باردار شدن. چشمت روز بد نبینه قندم افتاد تا لب گور رفتم ب نظرم با احتیاط به بچه بده چون قند خیلی افت میکنه 

هرکاری میکنم عکس نمیاد  

بزن تو نت. تاثیر کمبود زینک روی ناخن

کمبود زینک در ناخن و مو

ناخن‌ها برای داشتن رشد کافی و مناسب و البته شکننده نبودن‌شان نیاز به مقدار کافی زینک برای مصرف دارند. یکی دیگر از علائم کمبود زینک در بدن، شکننده شدن ناخن‌ها و ایجاد لکه‌های سفید روی ناخن‌هاست. همچنین شکننده شدن، ریزش و نازک شدن موها می‌تواند از علائم کمبود زینک باشد.