2777
2789

مامانم دچار افسردگی بود بابام کلن آدم بی خیالی از وقتی برادرم رفته دانشگاه مامانم هر روز حالش بد میشه اینقدر حالش بد میشه که اورژانسی میشه پیش روان پزشک این هفته نوبت گرفتم براش ولی اصلا نمیتونه رو پاش وایسه قلبش همش تند میزنه روحیه اشو باخته منو خاهرمم روحیمو نو وقتی مامانم میبینم این طوری شده باخته ما خودمون شهرستانیم داداشم تهرانه نمیتونم این حرفا رو به کسی بزنم شما بگید من چی کار کنم 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

عزیزم براش هر روز چند مرتبه آیت الکرسی بخون صدقه حتما بده توی خونتون سوره بقره پخش کنید خیلی خوبه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم براش هر روز چند مرتبه آیت الکرسی بخون صدقه حتما بده توی خونتون سوره بقره پخش کنید خیلی خوبه

مامان من خیلی قرآن میخونه تا میخونه یکم آروم میشه ولی بعدش دوباره حالش بد میشه 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

وا، دداداشت رتبه کنکورش خوب بوده که رفته ...مامانت نگران چیه دقیقا ؟

این متوجه سو...که چرا ناراحت؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تغذیه و خواب کافی و همچنین دوری از افکار منفی هم خیلی موثره .

همش فکر منفی می‌کنه 

روانپزشک آنلاین دکتر زهره صبور مقدم براش نوبت بگیر من قبلا برای اضطراب حدود یکسال داروهاش رو خوردم ب ...

نوبت گرفتیم اتفاقا حضوری ولی پیش دکتر اصفهانی 

وا، دداداشت رتبه کنکورش خوب بوده که رفته ...مامانت نگران چیه دقیقا ؟این متوجه سو...که چرا ناراحت؟

آخه مامانم خیلی وابسته داداشم بود بابام که کلن بی فکره مامانم تمام آرزو هاشو همه چیشو ریخت به پایه داداشم حالا که رفته خیلی برا ش سخته 

آخه مامانم خیلی وابسته داداشم بود بابام که کلن بی فکره مامانم تمام آرزو هاشو همه چیشو ریخت به پایه د ...

داداش چن سالشه؟

خب ،نتیجه زحمات مادرت رو عالی داده دیگه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

داداش چن سالشه؟خب ،نتیجه زحمات مادرت رو عالی داده دیگه

داداشم ۱۸ 

چی بگم بخدا هر چی بهش میگم 

مامانم گریه می‌کنه میگه دست خودم نیست آخه داداشم ب معنای واقعی تمام دنیای مامانم بود 

داداشم ۱۸ چی بگم بخدا هر چی بهش میگم مامانم گریه می‌کنه میگه دست خودم نیست آخه داداشم ب معنای واقعی ...

چی بگم

آخر هفت برید تهران یا تماس تصویری 

رشته داداشت چیه ؟

شاید ی ترم انتقال بگیر شهرتون یا مرخصی که مامانت درمان شه

داداشم ۱۸ چی بگم بخدا هر چی بهش میگم مامانم گریه می‌کنه میگه دست خودم نیست آخه داداشم ب معنای واقعی ...

استرس و وابستگی داره اول پیش مشاور بره که باهاش

صحبت کنن شکر خدا که پسرش موفق و سلامته 

قبلا علائم دیگه ایی نداشت ؟ وسواس یا کنترل گری یا 

اشتها و خواب و....

مشاوره اگه صلاح بدونه ارجاعش میده به روانپزشک

ان شاء الله حالش رو به راه شه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

مامان من خیلی قرآن میخونه تا میخونه یکم آروم میشه ولی بعدش دوباره حالش بد میشه

به نظرم اینایی که گفتم انجام بده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812