2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007478 بازدید | 15391 پست
به نظرتون چکار کنم؟؟ میگم انجام ندم برگردم آمپول هم نزنم

سلام گلم،یادت باشه من هفته پیش شرایط دخترم رو توضیح دادم،من دخترم الان ۹سالش ویک ماهش  هست دکتر گفت نهایت ۴تا امپول هر سه ماه ی بار بزنه تا۱۰سال،واینکه نهایت انموقع قدش ۱۵۰باشه،اینجا تو مطب از چند نفر پرسیدم میگفتن وقتی قد به ۱۵۰برسه دکتر امپول ضد بلوغ رو قطع میکنه،ب نظرم با ی دکتر دیگه هم مشورت کن،کدوم شهر هستی؟

سلام گلم،یادت باشه من هفته پیش شرایط دخترم رو توضیح دادم،من دخترم الان ۹سالش ویک ماهش هست دکتر گفت ...

سلام عزیزم یادم نیست متاسفانه 😓قد دخترتون الان چنده ؟ سن استخوانی چنده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم،یادت باشه من هفته پیش شرایط دخترم رو توضیح دادم،من دخترم الان ۹سالش ویک ماهش هست دکتر گفت ...

شهرستانم همین دکتر رو داره ..اگه آزمایش هورمون رشد باشه آزمایش هم انجام نمیدم ..اول از آزمایشگاه میپرسم 

خانما رفتم پیش دکتر قدش۱۵۱وزن ۵۱۵۰۰ ..البته اول صبحه قدش بلندتره ..عکس مچ دست هم گفت همون ۱۱ آزمایش ...

سلام خوبی . چرا باید ادامه بدی؟ خوب قدش که خوبه خداروشکر  بعد آمپول هم ک باز خیلی جا برا رشد داره  مثلا تا چه قدی باید برسه که آمپول قطع کنه؟

من اگه باشم قطع میکنم چون مشخص ک آمپول دیگه نیاز نداره به قد مناسب رسیده سن استخوانیش هم خوبه شاید بیشتر از این ادامه بده برا سلامتیش خوب نباشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه نظرت چرا رحم بزرگ شده از چاقیه یا دیگه آمپول جواب نمیده؟

نه چاقی ربطی نداره. رحم ش داره بزرگ میشه و تا سال دیگه پریود میشه  قشنگ مشخص آمپول جواب نمیده فقط داری جلو جهش رشدش میگیری

نه چاقی ربطی نداره. رحم ش داره بزرگ میشه و تا سال دیگه پریود میشه قشنگ مشخص آمپول جواب نمیده فقط دا ...

الان بدو بدو سنو گرفتم بردم پیشش گفت باید جواب آزمایش هم بیاری گفت اشکال نداره یه هفته دیگه آمپولو بزنی🙄🙄🙄منو بگو دلم رو به کی خوش کردم ..دیگه نمی‌زنم تمام ..ولی خب آزمایش و سنو خاستم بگیرم خودم..

پناه بر خدا یک سال طول بکشه عالیه ..از امروز استرس پریودی منو میکشه

تو رو خدا دیگه آمپول ادامه نده .

ببین این سنو مهرسا قبل آمپول بود ک دکتر گفت زیر ۱ سال پریود میشه. ابعاد رحم ۳۱×۱۲

طول سرویکس ۱.۴. تخمدان ها هم ۲۳×۱۹

سنو دوم موقعی ک پریود شد

حجم رحم ۶۱×۲۲.  

حجم تخمدان ها ۴ تا ۴.۵

قشنگ مشخص ک دیگه آمپول فایده نداره بزار ش تا رشد کنه 

آمپول الان فقط جلو رشد قدیش میگیره