2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007776 بازدید | 15399 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخبر من ۶ سال و ۳ ماهشه، ،،وزنش ۱۸ قدش،۱۱۲؟؟؟خوبه یا قدش کمه؟؟وزنش چون همش مریضه لاغرشده

سلام عزیزم اگه رو نمودار رشدش داره پیش می‌ره مشکلی نیست ولی برا اطمینان میتونی ببری دکتر چکاپ بگیری کمبود ویتامین نداشته باشه بخصوص ویتامین دی 

من خوراکم ریاضی😂😂😂😂 دیدم نبودی استاد در غیاب شما حساب هاتون انجام دادم

😂😂😂 دستت درد نکنه کار خوبی کردی که حساب کردی 

من دیگه سرم شلوغ شده 🤣🤣🤣دارم فوق تخصص غدد میگیرم 😂😂

عزیزم دخترم باسن استخوانی 12 سال وقد 142 هورمون رشد شروع کرده درحال حاضر 147 و پریود نشده سن استخوان ...

سلام عزیزم مامان مهرسا جان زحمت کشیدن و حساب کردن 

انشاالله هم قدش بلند بشه و هم بخت و اقبالش 

قربونت برم .. لطف میکنی 😘😘😘 متولد مرداد ۹۲ هست.. الان یازده سال و هفت ماهشه، سن استخونی رو همون ی ...

عزیزم اگه سن استخوانی بالا نرفته باشه و با سن‌خودش مطالبات داشته باشه  میشه ۱۶۸ 

دخترت از چند سالگی بلوغش شروع شد از چند سالگی سینه ش جوانه زد که ۱۰ سالگی پریود شد ؟ 

قبل پریودی دکتر نبردین که ببینید بلوغ زودرس هست یا نه ؟ 

سال ۹۷سنو دادم گفت کیست پارسال گفت توده حالا این سنو گرافی رفتم جای خوبی نبود چون یه بار نوشت کیست ب ...

آره جایی که سونو گرافی می کنن هم خیلی مهمه منم یه بار قبلا یه جایی رفتم خیلی منو ترسوند 

انشاالله چیز خاصی نیست

😂😂😂 دستت درد نکنه کار خوبی کردی که حساب کردی من دیگه سرم شلوغ شده 🤣🤣🤣دارم فوق تخصص غدد میگیرم ...

ای خدا🤣🤣🤣🤣

همسر منم میگه از بس تو این چندماه نینی سایت و تحقیق بلوغ کردی اگه درس میخندی الان دکترا می گرفتی😅🤣🤣

ای خدا🤣🤣🤣🤣همسر منم میگه از بس تو این چندماه نینی سایت و تحقیق بلوغ کردی اگه درس میخندی الان دکتر ...

من تخصصم در زمینه زنان و ارولوژی گرفتم الان چند سال غدد میخونم😂😂😂 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من تخصصم در زمینه زنان و ارولوژی گرفتم الان چند سال غدد میخونم😂😂😂

مبارک باشه 😉

دقیقا منم متخصص زنان و نازایی گرفتم😅 بعدش متخصص اطفال شد🥴 و بعد متخصص کیست و فیروم و جراح شدم 😂

و الانم تنزل مقام کردم قراره متخصص غدد رو ادامه بدم😬🥴🥴

راستی بچها الان دیدم تو اون سایت فرمول قد پسرا هم هست اگ کسی پسر بالا 9 سال داره ک سن استخوانیش میدونه بگه تا براش حساب کنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......