2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009153 بازدید | 15443 پست
بله عزیزم قبلا دکتر زنان برای بارداری به من داده بود ولی چون دکتر رضایی جنسیت اشاره نکرده بود گفتم ش ...

من خودمم برام عحیب بود چون برا بارداری میخوردم ولی تحقیق کردم فقط برا پسرا جواب میده به دخترا اصلا نمیدن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هم فیبروکیستیک هستید؟یعنی اولش کیست بود بعدا تبدیل به توده شده؟منظورتون فیبروادنوم هستش,؟

سال ۹۷سنو دادم گفت کیست پارسال گفت توده حالا این سنو گرافی رفتم جای خوبی نبود چون یه بار نوشت کیست بعد پاک کرد نوشت توده ..دیگه پیگیر نشدم از بس ترسیدم 

من خودمم برام عحیب بود چون برا بارداری میخوردم ولی تحقیق کردم فقط برا پسرا جواب میده به دخترا اصلا ن ...

من تو کامنت ها از دکتر رضایی پرسیدم که برای دخترا بعد پریود میشه ایتفاده کرد گفت تا یکسال بعد پریود میشه

سال ۹۷سنو دادم گفت کیست پارسال گفت توده حالا این سنو گرافی رفتم جای خوبی نبود چون یه بار نوشت کیست ب ...

ببین اگر ماهیتش کیست بوده محال تبدیل به فیبروم بشه

من خودم چندین سال درگیر فیبروادنوم سینه هستم

گفتی چندساله داری

دکتر من گفت خدای نکرده اکر بد باشه نوعش به یکسال نمیکشه

اصلا نگران نباش من چکاپ های شش ماهه سینه دارم همراه مامو

فقط هورمون رشد

چطور ممکنه آخه هورمون رشد خودش به تنهایی باعث سریع تر بسته شدن صفحات رشد میشه مگر در کسایی که خیلی سنشون کمه و بلوغ هم شروع نشده .دختر شما کی اولین علایم بلوغ دلشت؟ چقدر وقت هست هورمون رشد استفاده میکنه؟ معمولا ضد بلوغ ها را تنها میدن ولی هورمون رشد اونم سن استخوانی نزدیک 13 خیلی عجیب بود برام

چطور ممکنه آخه هورمون رشد خودش به تنهایی باعث سریع تر بسته شدن صفحات رشد میشه مگر در کسایی که خیلی س ...

بلوغ دقیقا فروردین که بیاد دوسال میشه یعنی 11 سال تمام بلوغ شروع شد حس میکنم هورمون رشد باعث کند شدن روند میشه 

یکی از دوستام دخترش مرداد 90 هست هورمون رشد میگیره تمام علائم بلوغ داره ولی هنوز پریود نشده ضد بلوغ هم نمیزنه 

ببین اگر ماهیتش کیست بوده محال تبدیل به فیبروم بشهمن خودم چندین سال درگیر فیبروادنوم سینه هستمگفتی چ ...

هفت ساله ‌‌تو این هفت سال دو بار سنو دادم اصلا پیگیر نمیشم دیگه توانایی یه مشکل و غصه دیگه رو ندارم هرچه بادا باد 🫠

فقط ویتامین د میخورم ..چیز دیگه لازمه خودم بخرم؟؟

ببین ویتامین ای

و امگا۳ خیلی تاثیر مثبت دارن روی فیبروم و کیست سینه

هفته ای دوتا از هر کدوم نه بیستر

گل مغربی هم خوبه منتها باید دکتر تجویز کنه

اما ویتامین ای و امگا۳ رو حتما تو برنامه ی غذاییت بیار