|
مشاهده متن کامل بحث +
1009153 بازدید
|
15443 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما هم فیبروکیستیک هستید؟یعنی اولش کیست بود بعدا تبدیل به توده شده؟منظورتون فیبروادنوم هستش,؟
سال ۹۷سنو دادم گفت کیست پارسال گفت توده حالا این سنو گرافی رفتم جای خوبی نبود چون یه بار نوشت کیست بعد پاک کرد نوشت توده ..دیگه پیگیر نشدم از بس ترسیدم
چطور ممکنه آخه هورمون رشد خودش به تنهایی باعث سریع تر بسته شدن صفحات رشد میشه مگر در کسایی که خیلی سنشون کمه و بلوغ هم شروع نشده .دختر شما کی اولین علایم بلوغ دلشت؟ چقدر وقت هست هورمون رشد استفاده میکنه؟ معمولا ضد بلوغ ها را تنها میدن ولی هورمون رشد اونم سن استخوانی نزدیک 13 خیلی عجیب بود برام