2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007461 بازدید | 15391 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن دقیق دخترت و سن استخوانی و قد دخترت رو بگو خودم برات حساب میکنم عزیزم و اینکه پریود شده یا نه ؟

دخبر من ۶ سال و ۳ ماهشه، ،،وزنش ۱۸ قدش،۱۱۲؟؟؟خوبه یا قدش کمه؟؟وزنش چون همش مریضه لاغرشده

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
سن دقیق دخترت و سن استخوانی و قد دخترت رو بگو خودم برات حساب میکنم عزیزم و اینکه پریود شده یا نه ؟

دخترم ۹ سال ‌و ۱۰ ماهشه

سن استخوانی ۱۲ سال

قدش ۱۳۸ هست 

نه پریود نشده

ممنونم افتادی تو زحمت

دخترم ۹ سال ‌و ۱۰ ماهشهسن استخوانی ۱۲ سالقدش ۱۳۸ هست نه پریود نشدهممنونم افتادی تو زحمت

سلام عزیزم. الان حساب میکنم برات

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخبر من ۶ سال و ۳ ماهشه، ،،وزنش ۱۸ قدش،۱۱۲؟؟؟خوبه یا قدش کمه؟؟وزنش چون همش مریضه لاغرشده

سلام قد روی نمودار متوسط 116 سانت ولی. اگ همیشه نمودار رشدش همینه اشکال نداره شاید ژنتیک ش باشه یا بخاطر بیماری و وزن کمش رشدش کم شده  تقویت ش کن انشاالله کمبود جزیی هم برطرف میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم حساب کردم ۱۵۶

عزیزم دخترم باسن استخوانی 12 سال وقد 142 هورمون رشد شروع کرده درحال حاضر 147 و پریود نشده سن استخوانی هم که گرفتم مربوط 8 ماه پیش هست 

عکس پرونده میزارم بی زحمت ببینید