2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008506 بازدید | 15403 پست
سلام باشه عزیزم حساب میکنم فقط دقیقاً الان دخترت چند سالشه ؟ کاش سن استخوانی جدید رو هم می‌دونستی

قربونت برم .. لطف میکنی 😘😘😘 متولد مرداد ۹۲ هست.. الان یازده سال و هفت ماهشه، سن استخونی رو همون یکبار گرفتم گلم.. اون موقع با سن تقویمی یکی بود 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
خداحفظش کنهمامان مهرسا بنظرت اگر با امپول بلوغ تعویق بندازم امکان داره ادلیا بلندتر بشه حداقل به ۶۰ ...

ببین عزیزم رو‌قد یکی دو سانت هم خیلی تاثیر داره چه برسه به چهار پنج سانت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واینکه دختر عموی من از این امپول های ضد بلوغ میزد....خداروشکر الان ازدواج کرده وبچه هم داره وهیچ مشک ...

خیلی ممنون عزیزم خدا دلتون رو شاد کنه که دل ما مادرایی پر استرس رو شاد کردین 

خیلی ممنون عزیزم خدا دلتون رو شاد کنه که دل ما مادرایی پر استرس رو شاد کردین

خواهش میکنم عزیزم....نه بابا استرس چرا من خیلی هارو میشناسم امپول ضد بلوغ زدن وهیچ مشکلی ندارن.....اصلا نگران نباشید

چقدر جالب که پدرومادر اندازه ی عمه تاثیر ندارن😔۲۲ اسفند دکترش نوبت داد اگر تصمیمش امپول ضدبلوغ باشه ...

عمه هام خیلی قدشون کوتاهه ولی پدر و مادرم متوسط به بالا هستن و ما به عمه نکشیدیم ولی حتا دختر عمه هام هم به مادرشون نکشیدن ولی دختر من به عمه ش کشیده اونم کوتاهه و ازش متنفرم اون گند اخلاق نذاشته آب خوش از گلوم پایین بره

عمه هام خیلی قدشون کوتاهه ولی پدر و مادرم متوسط به بالا هستن و ما به عمه نکشیدیم ولی حتا دختر عمه ها ...

عزیزم....انشالله همه بچه ها اولا عاقبتشون بخیر باشه واقبال بلندی داشته باشن بعدشم از نظر ظاهری  وقدی به معیار  دلخواهشون  برسن🙏🙏

hanaعزیزم م شما قبلا در مورد قرص لتروزول یه مطب می گفتینمن امروز تو پیچ محمدرضا رضایی دیدم اشتباه نک ...

بله درسته منم پیج دکتر رضایی دیدم و گفت تا یکسال بعد از پریود میشه استفاده بشه از دکتر مهدی زاده پرسیدم گفت باعث نازایی میشه.

من تو نت خوندم کنجد سه برابر شیر کلسیم داره و تو افزایش قد موثره 

اینم معجون افزایش قد 

دو قاشق کنجد سفید مقداری بادام شیر و دو عدد خرما و کمی عسل 

اونایی که بچه هاشون لاغره بدنیست امتحان کنن و مایی که دخترامون اضافه وزن دارن همون کنجد سفید خالی🥴

hanaعزیزم م شما قبلا در مورد قرص لتروزول یه مطب می گفتینمن امروز تو پیچ محمدرضا رضایی دیدم اشتباه نک ...

نه این قرص ففط برا پسرا س چون رو دخترا کاملا برعکس بلوغ میاره جلو.  هورمون ها زنانه فعال میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه این قرص ففط برا پسرا س چون رو دخترا کاملا برعکس بلوغ میاره جلو. هورمون ها زنانه فعال میکنه

بله عزیزم قبلا دکتر زنان برای بارداری به من داده بود ولی چون دکتر رضایی جنسیت اشاره نکرده بود گفتم شاید تاثیر داشته باشه