2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008681 بازدید | 15408 پست
باعث چاقی نمیشه ؟ پارسال یه دوره شربت ال آرژنین دادم یهو شش کیلو اضافه کرد.. شربت که تموم شد وزنش هم ...

ببین عزیزم چاقی رو میشه بعدا درمان کرد فقط به فکر قدش باش ..نمی‌دونم چاق می‌کنه یا نه اینجا مامانا استفاده میکنند بیان ببینن جواب میدن ..شما دکتر نبردی وقتی پریود شد؟؟

آدم نمیدونه حرف کدوم دکتر رو باور کنه، به منم هر دکتری یه چیزی گفته.. انشالله که دخترت به ۱۶۰, میرسه ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا..باور دو ساله اندازه صد سال پیر شدم موهام سفید شدن هزار تا مرض گرفتم انشالله خدا ببینه جواب این همه سختی رو کشیدم با سلامت دخترم وقدش برام جبران کنه .‌الانم خیلی دلم گرفته با گریه مینویسم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم چاقی رو میشه بعدا درمان کرد فقط به فکر قدش باش ..نمی‌دونم چاق می‌کنه یا نه اینجا مامانا ا ...

چرا بردم دکتر.‌ گفت چون پریود شده هیچ قرص و آمپولی فایده نداره دیگه.. فقط شربت ال آرژنین داد و چند تا مکمل.. سونو رحم و تخمدان هم بردمش گفتن همه چی طبیعی و نرماله.. سه تا دکتر غدد بردم هر سه تایید کردن که بلوغ به موقع هست و بلوغ زود رس نیست.. اما یکی گفت قدش ۱۶۰ میشه ، یکی گفت ۱۵۳ یکی دیگه گفت ۱۶۵.. نمی‌دونم چی بشه آخرش

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
چرا بردم دکتر.‌ گفت چون پریود شده هیچ قرص و آمپولی فایده نداره دیگه.. فقط شربت ال آرژنین داد و چند ت ...

فعلا جا داره و قطعا قدش به قد خودتون میرسه ..چون سن استخوانی هم مطابقت داشته خیلی خوبه این موضوع..وقتی دخترتون پریود شد سختش نبود نترسید؟ازپس خودش می‌تونست بر بیاد؟

ممنون عزیزم پناه بر خدا..باور دو ساله اندازه صد سال پیر شدم موهام سفید شدن هزار تا مرض گرفتم انشالله ...

می‌دونم گلم.. درکت میکنم.. منم همینم.. دو ساله هم و غمم شده قد دخترم.. البته جلو خودش خیلی حواسم هست بروز ندم.. خودش هم تو فاز قد و اینا نیست.. فکرش هنوز بچگانه هست..خیلی شب ها کابوس میبینم.. بازم شکر تا اینجا به ۱۵۵ رسیده.. ناشکری نمیکنم.. انشالله خدا خودش بهمون نظر بندازه و قد دخترامون بالای ۱۶۰، بشه

خوبه برای قدش ..دختر منم نزدیکای ۵۰برای دختر من که سنش کمتره و قدش کوتاه تر خیلی زیاده این وزن

برای سن دختر منم زیاده.. چند تا همین سالش دوربرم هستند همه زیر چهل

برای سن دختر منم زیاده.. چند تا همین سالش دوربرم هستند همه زیر چهل

حالا برعکس تو مدرسه دخترم همه از دم چاقققق ..ولی. خترم خیلی نشون نمیده چون دوسالو نیمه باشگاه میره چربی اینا نداره بدنش سفت صورتش هم ریز کاش میشد عکس بزارم

دختر منم ۱۴۳ و وزنش یه ماهه ثابت نگه داشتیم ۳۹یا ۴۰

بهش گفتم اگه بتونیم وزنت رو ثابت نگه داریم و قدت بلند بشه خیلی عالی میشه بیچاره دخترم خودش هم خیلی تلاش می کنه روزی حداقل نیم ساعت ورزش کششی رو داره انشاالله خدا جواب تلاش هامون رو بده

انشالله میرسه پودر پدیا موند براش بگیر خیلییی ازش تعریف میکنن تو پیج دکتر محمد رضا رضایی به مریضاش د ...

سلام عزیزم

دکتر ادلیا وقتی بهش گفتم گفت فایده نداره

بنطرت من به دخترم بگیرم بدم فایده داره؟