2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009214 بازدید | 15444 پست
مامانا کسی اینجا حجامت انجام داده برا دخترش ونتیجه ای گرفته؟

من پاییز سه ماه پشت سر هم حجامت کردم تاثیرشو نمی دونم چون مکمل هم شروع کردم شیر و سنجد هم دادم ماهی یه سانت رشد کرد ولی گفتن اصلش حجامت پشت گوش هستش که قراره از بهار ببرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از توضیحاتتون.امپول دختر منم لوپرومر خارجی هستش و با اینکه سه بار تزریق کردم کلا سینه ها صاف ش ...

برای دختر من سینش پسرفت نکرد هیچی با اولین آمپول بزرگتر شد البته من مرتب براش تزریق نکردم باز اول زدم باز دوم تب داشت چهار روز دیرتر زدم بعدش مابینش چند بار دیر زدم 

احتمالا گزارشش اشتباهه ببرش ی جای دیگهواسه منم این موضوع پیش اومد بردمش ی جای دیگه مجدد عکس انداختم

چرا مجدد عکس انداختی؟ همون عکس رو نشون دکتر دیگه ای می‌دادین ، بخاطر گزارش باز عکس انداختین ؟ یا کلا عکس اشتباه بود ؟

مامان مهرسا خوش خبر بودی اینجوری خیال ما هم راحتتره و امیدوارتر من فکر نمیکردم ضد توقف تا این حد تاث ...

ممنون عزیزم بخدا ک خودم بیشتر خوشحال بودم برا اینکه بقیه بچهایی ک امپول میزنن اونا هم جواب میگیرن 

خودمم اصلا فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه..  اگ واقعا امپول انقد تاثیر داره ی خبر خوب برا مامان هایی ک بچه شون امپول میزنن

من میکرولین 3.75 میزدم یکماه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

با بیش تر از 10 فوق تخصص غدد صحبت کردم و همه گفتن دیگه رشد نمیکنه نهایتش 4 سانت رشد میکنه. تو این مد ...

ار همین جا بفهم حرف شون چقد الکی 

مگ میشه 4 سانت کلا رشد کنه بعد همه رشدش تو 6 ماه باشع

سن استخوانیش هم 13 چطور یهو بسته میشه تا 2 سال دیگه وقت داره 

احتمالا گزارشش اشتباهه ببرش ی جای دیگهواسه منم این موضوع پیش اومد بردمش ی جای دیگه مجدد عکس انداختم

اصلا شوهرم زیر بار نمیره دوباره عکس بگیرم میگه ضرر داره با بدبختی راضیش کردم

نمیدونم جقد خطا داره ولی خیلی جای خوبی بردمش

شاید گزارش اشتباه باشه کم گفته. نشون ی دکتر دیگه میدم

ار همین جا بفهم حرف شون چقد الکی مگ میشه 4 سانت کلا رشد کنه بعد همه رشدش تو 6 ماه باشعسن استخوانیش ه ...

منم همین رومیگم اخه کم کم رشد میکنن بچه هامتوقف نمیشه یهو... دخترفامیل ما پریود شد بعد یهو رشد کرد ماشاا قدش شد اندازه من منم اون رو دیدم امیدوارشدم ...