2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008104 بازدید | 15401 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به شوهرم گفتم شروع کنیم شبا باشگاه ببریم بریم یه آزمایش وسنو ازش بگیریم ببینیم اصلا امپولا براش ...

خب مقصر خودتون هستین این همه پول در اختیارش میذارین بعد انتظار دارین خوراکی نخوره

مامان مهرسا خوش خبر بودی اینجوری خیال ما هم راحتتره و امیدوارتر من فکر نمیکردم ضد توقف تا این حد تاثیر داشته باشه البته آخرین عکس از مچ دختر خودم بعد از یکسال فقط 6 ماه جلو رفته بود همش نگران این بودم که وفتی ضد توقف قطع بشه با سرعت زیاد قراره صفحات رشد بسته بسه ..فقط یک سوال شما دیفرلین تزریق میکردین ؟ یک ماهه یا 3 ماهه ؟ دکتر دخترم گفت تاثیر یک ماه بیشتره در بستن نشدن صفحات رشد 

مرسی عزیزم با حرات واقعا امیدوار میشم انشالا سال دیگه به این روزهامون بخندیم که چه دغدغه ای داشتیم ب ...

شما چرا اینقدر ناامید هستین هنوز فرصت داره برای قد کشیدن فقط کند پیش میره

شما چرا اینقدر ناامید هستین هنوز فرصت داره برای قد کشیدن فقط کند پیش میره

با بیش تر از 10 فوق تخصص غدد صحبت کردم و همه گفتن دیگه رشد نمیکنه نهایتش 4 سانت رشد میکنه. تو این مدت هم 3 سانت رشد کرده

با بیش تر از 10 فوق تخصص غدد صحبت کردم و همه گفتن دیگه رشد نمیکنه نهایتش 4 سانت رشد میکنه. تو این مد ...

عزیزم بهار حجامت ببرش انشاا تاثیر داره منم میخوام دخترم رو ببرم انقداسترس دارم 

راستی جواب عکس امد زده 12 خیلی خوشحالم نمیدونم جوابش چقدر درست اخه عکس قبلی 2 و نیم سال پیش 11 سال ...

احتمالا گزارشش اشتباهه 

ببرش ی جای دیگه

واسه منم این موضوع پیش اومد بردمش ی جای دیگه مجدد عکس انداختم