2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008148 بازدید | 15401 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم عکس مچ دست از دخترتون گرفتید؟ اگە گرفتی میشه لطفا بزاری

نه دیروز رفتم دکترش نبود. هفته ای ی روز میاد این هفته نمیاد ی دکتر جدید بود میگن زیاد کارش خوب نیست. فردا میبرمش جای دیگع  بگیرم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این عکس کاملا مشخصه دخترتون خیلی کوچیکه نگران نباش احتمالا اون فولیکول ها چیز خاصی نباشن ولی برای ای ...

همه کارها رو کردم فقط دکتر lh، fsh، استرادیول ننوشته، الیته شاید برای دخترم زوده این سه تا آزمایش؟؟؟ میترسم فولیکول نباشه یک چیز دیکه باشه؟ دو تا دکتر دیده، میبرم یکی دیگه هم

نه دیروز رفتم دکترش نبود. هفته ای ی روز میاد این هفته نمیاد ی دکتر جدید بود میگن زیاد کارش خوب نیست. ...

عکس مچ دست دخترم و فرستادم برای 5 ماه پیشه که سن استخوانش 13.5 سال بود واقعا استرس دارم که نکنه رشدش متوقف شده باشه

عکس مچ دست دخترم و فرستادم برای 5 ماه پیشه که سن استخوانش 13.5 سال بود واقعا استرس دارم که نکنه رشدش ...

اون قسمت مچ دستشمشخص صفحاتش باز. ب نطرم تا سن 15 استخوانی بسته بشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اون قسمت مچ دستشمشخص صفحاتش باز. ب نطرم تا سن 15 استخوانی بسته بشه

هر سال دخترم از آذر تا فروردین رشد نداره ولی از بهار تا دو ماه پاییز رشد میکنه ولی امسال میترسم رشد نکنه چون 6 ماهه پریود شده . همش خودم و سرزنش میکنم که قبل پریود چرا هورمون براش نزدم کاش به دکتر اصرار میکردم براش بنویسه

هر سال دخترم از آذر تا فروردین رشد نداره ولی از بهار تا دو ماه پاییز رشد میکنه ولی امسال میترسم رشد ...

رشد می کنه نگران نباشین محاله ثابت بمونه انشاالله بهار رشد می کنه جبران میشه