2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
اره قبلا ها تک توک بلوغ زودرس بود الان همه بچها زیر 12 پریود میشنخواهرشوهرم 14 ساله پریود شد صدش 175 ...

چقد غلط املایی دارم🫣

منظورم این بود ک 9 ساله پریود شد قدش الان ک 13 ساله 155 مونده  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قد دخترش ماشالله عالیه برای ۹ سال ۱۵۵من حتی دیگه امید ندارم ادلیا ۱۵۰ هم بشه

نه اشتباه نوشتم. الان 13 سالش 155.  

9 سالگی پریود شد شاید 140 بود خیلی ریز ولی چاق بود خیلی شکم داشت. بهش گفتم امپول تاخیر پریود بزن گفت اصلا اینجا ممنوع  میگن طبیعی  پریودی تو 9 سالگی

کمبود هورمون ندارهدخترم ۸ ساله بود که موهای یکی از زیربغلش دراومدقدش ۱۳۰ وزن ۳۵بردم متخصص غذد تمام ا ...

دختر من وقتی قدش 136 بود با سن استخوانی نزدیک 11 هورمون درمانی شروع کردیم

با وجودی که مادرش ۱۷۵ هست دخترش ۱۵۵ مونده چقدر بد🥺

اره مامانش همش منو مسخره میکرد خدا بدجور گذاشت تو کاسه ش

واقعا خیلی ظلم مامانت بلند باشه بچه کوتاه بشه. دخترش از 4 سالگی یهو تپل شد  بچه 8 سالع قد من سینه داشت ولی خودشون میگفتن طبیعی. الان 1 ساله من اصلا ندیدم قد بکشه

نه اشتباه نوشتم. الان 13 سالش 155. 9 سالگی پریود شد شاید 140 بود خیلی ریز ولی چاق بود خیلی شکم داشت ...

یعنی بعد پریود ۱۵ سانت قد کشیده

پس چرا اینجا خیلیا میگن بعد پریود استپ کرد قد بچه هاشون

درحالیکه خود من ۷-۱۰ سانت قد کشیدم

دختر خواهرم هم دقیقا بعد پریود کلی قد کشید قبلش معمولی بود 

برای همین دکترش گفت همچین موردی ندیدمو‌حتی فکر نمیکنم به ۱۵۰ برسهحالا این ماه باید برم ببینم چه تصمی ...

من اگ ب جات بودم امپول تاهیر میزدم اخه بچها ما حالت عادی سن استخوانی شون بالا میره. حداقل سن شون ثابت میشه میشه با دارو چیزی یکم کمک شون کنیم

بچه ها وزن خیلی مهمه وقتی به 30 کیلو میرسن اکثرا بلوغشون  شروع میشه و وقتی به 50 میرسن پریودی شروع میشه کنترل وزن تو دخترا خیلی خیلی مهمه حالا پسرا شنیدم برعکس هستن اونایی که خیلی لاغر هستن زودتر بالغ میشن

اره مامانش همش منو مسخره میکرد خدا بدجور گذاشت تو کاسه شواقعا خیلی ظلم مامانت بلند باشه بچه کوتاه بش ...

عزیزم چوب خدا صدا نداره منم منتظرم این بلا سر دختر دوستم بیاد خیلی دخترم رو مسخره کرد من این موضوع رو به تنها کسی که گفتم همین دوستم بود که اشتباه کردم ..البته بعد چند ماه گفتم دکترش گفته اصلا آمپول نیاز نداره وبراش نمی‌زنم دیگه

اره مامانش همش منو مسخره میکرد خدا بدجور گذاشت تو کاسه شواقعا خیلی ظلم مامانت بلند باشه بچه کوتاه بش ...

ادلیا هم از من خیلی کوتاه تر میشه

با وجودی که پدرشم خیلی قدبلنده

ارثی که خواهرشوهرم گذاشت چون تنها کوتاه فامیل ایشون هستند