2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008105 بازدید | 15401 پست
سلام 3 سال پیش که ما میرفتیم حضوری شوهرم نوبت میگرفت الان فکر کنم اینترنتی نپبت باید بگیرید

ببخشید سوال میکنم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفاً 

دختر من الان پنج سال نیم ،قدش ۹۸ و وزنش ۱۳

خیلی جثه ریزی داره،البته خانواده همسرم کوتاه قد دارن

ولی خودم  و همسرم کوتاه نیستیم

دکتر ریاحی برای این شرایط دختر من آمپول می‌نویسه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید سوال میکنم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفاً دختر من الان پنج سال نیم ،قدش ۹۸ و وزنش ۱۳خ ...

قدش که کم نمودار متوسط ش باید 110 باشه

ولی دکتر برای چی امپول بنویسه چون هنوز ک بلوغ شروع نشده؟ 

اگ منظورتون هورمون رشد که اول باید عکس مچ دستش بگیری ببینی تاخیر رشد داره. یا نه. بعد ازمایش چکاب کامل بنویسه هورمون رشد چک کنه اگ کمبود داشت. براش امپول بنویسه

من برا تاخیر بلوغ میرفتم پیشش اصلا اعتقاد ب اینکه جلوش گرفته بشه نداشت حتی با سن 9 سالگی پریود شدن دخترا مشکلی نداشت

ولی برا کمبود هورمون رشد من تجربه ای ندارم  . اگ نسبت ب پارسال قد کم کشیده حتما ببرش چکاب 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم من تقریبا هر شب به این تایپیک سر میزنم پیام هاتون را میخونم کاش میشد که اصلاً نیام و نخون ...

عزیزممم🥺 بازم عکس از مچ دست گرفتین که ببینید باز هست یا نه؟بازم الحمدلله قدش خوبه زیادم کوتاه نیست انشاالله که بخت و اقبالش بلند باشه خوشبختی که به قد نیست

انشالله انشالله عزیزممن 2 تا متر فلزی خراب کردم. بخدادیکه جرات ندارم ب شپهرم بگم از بس ک قدشون میگیر ...

منم مثل شمام کلا رو همه چی حساس شدم همسرم همش میگه وقت کردی یکم هم زندگی کن🥺

ولا من دیگه دو یا سه ماه یکبار قد میگیرم ولی خب هر لحظه یادم میفته نکنه قدش متوقف شده استرس وجودم رو ...

متاسفانه منم اول راهم با هر بار تزریقش میمیرم و زنده میشم همش میگم نکنه کار اشتباهی می کنم هزار جور فکرو خیال میاد رو سرم تا نصف شبم بیدارم همه ی تاپیک ها رو چند بار چند بار خوندم همش کارم شده محاسبه قد دخترم

نمیدونی قبل پریود چقد پرخاشگر شده بود اصلا نمیشد باهاش حرف بزنی داد میزد زود از کوره در نیرفت لج میک ...

دست خودش نبود هورموناش بهم خورده بود مثل ما که چند روز قبل پریودی کلا اعصاب نداریم🥴

عزیزم مطمئن باش بازم قد می‌کشه ، من یه نفر رو میشناسم که بعد قطع دیفرلین با قد ۱۵۰ پریود شد و الان ق ...

ببخشید عزیزم یعنی بلافاصله بعد قطع دیفرلین پریود شده بود؟می خوام ببینم یعنی زیر یک سال هم بعد قطع آمپول هم پریود میشن

انشالله به امید خدا. من دلم مبخواد حالا ک ارزوش بهش برسه خیلی تلاش میکنه برا قدش دختر داییم و دوتا ...

انشاالله به قد دلخواهش برسه و شما هم بیایین اینجا ما رو با خبرای خوب خوشحال کنید که ماهم امیدوار باشیم فقط به نظرم حالا که پریود شده بد نیست دوره ای قرص آهن هم بدین