2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008264 بازدید | 15402 پست
سلام عزیزمواقعا بچه ها میانگین قد پدرومادر میشن؟پس چرا من دوتا متخصص غدد معروف بردم اولی گفت نهایت ۱ ...

میانگین که اصلا نمیشه روش حساب کرد مخصوصا این نسل چون به قول خودتون به خاطر غذا ها و بی تحرکی و گرم شدن کره زمین بلوغ ها جلو افتاده ..درست یادم نیست شرایط دخترتون رو ولی فکر کنم تو سال کمتر از 5 سانت قد می‌کشید دو سال هم که سن استخوانی جلو تر هست فقط میتونم بگم وقت از دست ندین و حتما هورمون رشدش رو چک کنید به خودتون میاین وقت تموم شده و فقط حسرتش میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میانگین که اصلا نمیشه روش حساب کرد مخصوصا این نسل چون به قول خودتون به خاطر غذا ها و بی تحرکی و گرم ...

کمبود هورمون نداره

دخترم ۸ ساله بود که موهای یکی از زیربغلش دراومد

قدش ۱۳۰ وزن ۳۵

بردم متخصص غذد تمام ازمایشات نوشت همراه عکس مچ دست که ۱۱ سال بود اما هورمون ها همه خوب بود

گفت فعلا تحت نظر باشه

امسال وقتی ۹/۵ ساله بود مجدد بردم یه دکتر دیگه عکس مچ دست ۱۲ سال بود

باز تمام ازمایشات رو تکرار کردم و دکتر گفت هورمونها هنوز خوبه

موهای زیربغلش احتمالا ارثی زیاده

و سینه تازه میخواد جوانه بزنه

سه ماه زمان میدیم بعد بیار ببینم راه چاره براش چیه

مورد عجیبیه برام ندیدم این مورد رو

باحرفش منم نگران شدم

الان دخترم ۱۳۸ هست قدش

وزنشم از فروردین پارسال کنترل کردم ۳۷ هست

ولی دکترش گفت باید بشه ۳۵

ممنون عزیزم ان شاء الله که همه ی بچه ها خوشبخت و عاقبت به خیر بشن 🌹 🌹 🌹یک سال بعد از پریودی دکتر ...

زیاد برا خودت سخت نگیر عزیزم من خودم که برا دخترم ضد بلوغ می زنم با هر بار تزریق میمیرم و زنده میشم همش فک می کنم نکنه نباید آمپول می زدم یا نکنه برا دخترم عوارضی داشته باشه

یعنی توی یک سال فقط 4 سانت قد کشیده و بعد پریود شده؟ چطور ممکنه مامان مهرسا شما با قد چند سانت امپول ...

به عزیزم ، بعد پریودی هم تا الان  ۳ سانتی قد کشیده 

مثل شما کنار توقف بلوغ هورمون رشد هم میزد 

ولی دیگه با قد ۱۴۹ هر دو آمپول قطع شد 

دوستان جواب پست قبلی منو اگر تجربه ای دارید یا موردی تو نی نی سایت مثل دختر من دیدید لطفا پست بزارید راهنماییم کنید. ممنونم. من اصلا مورد مثل دخترم پیدانمیکنم. خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید به من بگید لطفا

دوستان واقعا تو پیدا کردن دکتر خیلی خیلی دقت و وسواس داشته باشید حتما فوق تخصص غدد باشن چون الان جور ...

دکتر دختر من فوق تخصص غدد کودکان بود و استان ما همین یه دکتر و داره اونم ماهی یکی دو هفته میاد با بدبختی هر بار نوبت میگرفتم 

دوستان سلام وقت بخیر، من برای پسر ۱۲ ساله ام یک ساله واریوپپتیل برای متوقف کردن میزنم و رشد استخوانی ...

عزیزم بهترین کار اینکه ببری پیش یه دکتر غدد دیگه ای که قشنگ سونو رو‌ نگاه کنه و بررسی کنه ، شاید تو این سن برا بچه طبیعی باشه و شاید هم اصلا شروع بلوغ باشه که حتما باید متوقف کنی 

آزمایشات هورمونی هم داده دخترت ؟ تو اون آزمایشات هورمون های بلوغ طبیعی بود ؟ اگه به غدد اطفال دسترسی نداری به یه متخصص زنان نشون بده حتما 

بنطرم علت بیشتر کوتاه موندن این نسل بالا رفتن سن استخوانی هست که اونم علتش فقط این هورمون هایی هست ک ...

اره قبلا ها تک توک بلوغ زودرس بود الان همه بچها زیر 12 پریود میشن

خواهرشوهرم 14 ساله پریود شد صدش 175

دخترش 9 ساله قدش حدود 155 

ایران هم زندگی نمیکنه  میگه اینجا هم بلوغ زودرس زیاد شده دیگع 9 ساله طبیعی حساب میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یعنی توی یک سال فقط 4 سانت قد کشیده و بعد پریود شده؟ چطور ممکنه مامان مهرسا شما با قد چند سانت امپول ...

با قد 148ونیم  قطع کردم دقیقا 8 سانت تو 14 ماه قد کشید

دوستان سلام وقت بخیر، من برای پسر ۱۲ ساله ام یک ساله واریوپپتیل برای متوقف کردن میزنم و رشد استخوانی ...

سلام این فولیکول ها ک بالغ نیستن نوزاد هم حای فولیکول داره. دختر من قبل پریود سنو بردم فویلیکول 19 داشت.  3و 6 ک همه دارن. نگرانش نباش