2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008284 بازدید | 15402 پست
دختر من خیلی کم بود ولی سه روز کامل طول کشید ولی ماه دوم به بعد پریودش 7 روزه وخونریزیش زیاده

لک دخترتون برا بار اول طوری بود که رو لباس زیرش مشخص بود؟ یا خودش میگفت لک دیده؟

ماه قبل دخترم میگفت به چیزی دیدم وقتی که خودش رو می شوره ولی لباس زیرش اصلا چیزی نبود. ممکنه اون شروع پریودش بوده؟

درسته عزیزم ولی نه دیگه بیش از حد چخبره گوشت زیاد بخوری دل رحمی قبل رو دیگه نداری گوشت خوبه مخصوصا گ ...

دکتر غدد که دخترم رو بردم گفت روزی یه تخم مرغ بخوره. شیر هم بخوره. ورزش هم هر چی بره فرقی نداره. چیز بیشتری نگفت در مورد گوشت و این چیزا. فقط تاکیدش رو تخم مرغ بود که دخترم خودش هر روز میخورده از بچگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر کلسیم و ویتامین دی نوشت ولی رو ناخن هاش لک میفتاد زینک هم بهش میدادم. رشدش خیلی خوب شدالبته اون ...

دو ماهه به دخترم کلسیم میدم ولی روی ناخنش لک سفید افتاده دلیل لک ها چیه؟

دکتر غدد که دخترم رو بردم گفت روزی یه تخم مرغ بخوره. شیر هم بخوره. ورزش هم هر چی بره فرقی نداره. چیز ...

تخم مرغ زیاد اصلا خوب نیست عزیزم 

متاسفانه دکترهای تغذیه خیلی مراعات نمیکنن

تخم مرغ بخاطر کلسترول زیادی که تو زرده ش داره 

زیادش برا کبد اصلا خوب نیست نهایت 3تا تو 1 هفته 

کبد دخترت داغون میشه گلم نده انقد بخوره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حق داره 🥲کاش یجایی ببریش که سونوگرافی ش خانوم باشه و اینکه فک نمیکنم تو سن دختر شما کیستی چیزی باشه ...

ممنون عزیزم. من ک براش کیک نمیخرم. خپدش تو کدرسه میخره یا باباش براش میخره 😂 دیکه از این محدود ترش کنم بدتر لج میکنه

عاشق گوشت اگ نباشه اصلا لب ب غذا نمیزنه

یک ماه پیش دلدرد شدید داشت ک دکتر و سنو بردم گفتن کیست ک ترکیده تو لگن ش خپن بود دکتر گفت پریودیش نزدیک فک نمیکردم الان باشه  فکر نکنم زخم باشه باز امروز هم لک داره فکر کنم پریود شده

چند روز دیگه ازمایش چکاب داره ک باید انجام بده  خپاستم سنو ببرم ک نمیاد 3 تا سنو تو شهرمون هست هر 3 تا مرد. 

بخاطر کیستش ماه قبل 3 بار سنو داد حالا میکه اگ منو بکشی هم سنو نمیرم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دختر من خیلی کم بود ولی سه روز کامل طول کشید ولی ماه دوم به بعد پریودش 7 روزه وخونریزیش زیاده

پس شده دیکه.  جالب ده روز دیکه تولد 12 سالگیش

میگه مامان زود  نمیخوام الان بشم.. ـ گفتم خبر نداری باید کلاس جهارم میشدی من نذاشتم 

دیشب فقط گریه میکرد میکفت زود.   خدا رو شکر 10 ساله پریود نشد والا خدا میدونه چه بلایی سر من میاورد

لک دخترتون برا بار اول طوری بود که رو لباس زیرش مشخص بود؟ یا خودش میگفت لک دیده؟ماه قبل دخترم میگفت ...

من فکر میکردم حتما باید تزشح قبل پریود باشه  ولی دخترم 1 روز قبل لک بینی فقط ترشح داشت. برا همین غافلگیر شدیم

دو ماهه به دخترم کلسیم میدم ولی روی ناخنش لک سفید افتاده دلیل لک ها چیه؟

مهرسا همینجوری بود 3 ماه هم اصلا رشد نداشت ذکتر بهش زینک پلاس داد ماه بعدش 1 سانت و نیم قد کشید  ولی ماهای بعد دیگه نیم سانت

نمیدونم جرا با اینکه گوشت و حبوبات خیلی میخوره باز بدنش کمبود داشت؟ الانم دیدم باز رو ناخن هاش لک افتاده 

دو سه ماه پیش بهش دادم. اینماه هم اصلا رشد نداشت

تا ناخن ش اینجوری میشه بهش زینک میدم رشد میکنه

دکتر غدد که دخترم رو بردم گفت روزی یه تخم مرغ بخوره. شیر هم بخوره. ورزش هم هر چی بره فرقی نداره. چیز ...

بله دکتر دختر منم روزی یک تخم مرغ رو تاکید کرد گفت اگه محلی باشه عالیه چون هورمون هم نداره و اینکه روزی دو لیوان شیر و خواب حتما ساعت ۱۰

تخم مرغ زیاد اصلا خوب نیست عزیزم متاسفانه دکترهای تغذیه خیلی مراعات نمیکننتخم مرغ بخاطر کلسترول زیاد ...

بله دکتر طب سنتی هم اینو بهم گفت و من از اونروز یه روز در میان میدن چون بچه های من اصلا به گوشت قرمز لب نمی زنن مگه اینکه کباب باشه

اصلا آدم می مونه چیکار کنه تو یه جا خوندم تخم بلدرچین بدین کلسترول هم کم داره بهتر از تخم مرغه ولی بعداً فهمیدم تخم بلدرچین استروژن داره و بلوغ رو جلو میندازه 

ممنون عزیزم. من ک براش کیک نمیخرم. خپدش تو کدرسه میخره یا باباش براش میخره 😂 دیکه از این محدود ترش ...

مبارکش باشه عزیزم اگه لک بینیش ادامه داره پس احتمالا همون پریود شده باشه خوب طبیعیه الان دیگه وقتش بود سعی کن براش یه جشن کوچیک بگیری 

اکثرا هر کی آمپول زده تقریبا یه سال بعدش پریود شده

مهرسا همینجوری بود 3 ماه هم اصلا رشد نداشت ذکتر بهش زینک پلاس داد ماه بعدش 1 سانت و نیم قد کشید ولی ...

ببین عزیزم من یه جا خوندم معمولا دو تا سه ماه قبل پریودی رشد قد متوقف میشه دیشب می خواستم بیام بهتون بگم نکنه دخترتون قراره پریود بشه که رشد قدیش متوقف شده که الان دیدم گفتید احتمالا پریود شده دوباره بعد پریود شدن با اینکه رشد قد کم هست ولی تا دو تا سه سال بعد پریود رشد می کنه الان دیگه دوران طلایی رشد قدی دختر شماست انشاالله بالای ۱۶۰میشه اگه دکتر بردین و سن استخوانی مشخص شد لطفا به ما هم اطلاع بدین