2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009886 بازدید | 15456 پست
امروز دکتر بودیمگفت فعلا بلوغش متوقف شدهمچ دستشم یسال کمتر بودولی خب قد نکشیده بود تو سه ماه🥲

سلام

دختر شما چند سالشه؟ علائم بلوغش شروع شدن؟

من درست متوجه نشدم گفتین مچ دستش یکسال کمتر بود منظوزتون اینه که از سن واقعی دخترتون یک سال کمتر نشون داده؟

همون ورزش بهترین راهش تغذیه ک گفتم ممنوعیات ک نخوره و لاغر موندن و چربی نخوردنورزش کششی خوبه حالا ...

فقط گفتن سایزشون بزرگ شده؟ تو تخمدانها فولیکول در حال رشد هم داشت یادتون هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد مثل زمان قدیم سن بلوغ بیشتر بود همون چهارده پونزده سال والا من خواهر طفلکم بی هیچ علامتی ی ...

منم برادرزاده هام کلاس پنجم شدن. من و خواهرام و مامانش همون 14 یا 15.نمیدونم اینا چرا انقد زود شدن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

دختر شما چند ساله است الان؟ بلوغ شده یا هنوز نه؟

دختر من انشالله ۳ ماه دیگه ۱۰ ساله میشه

از ۸ سالگی تحت نظر متخصص غدده چون موهای زهار و زیربغلش رشد کرده بود، مشکل من سن استخوانیش بود که دوسال و نیم بزرگتره

و دکتر گفت نهایت ۱۵۵ بشع با وجودی که خودم و‌پدرش قدبلندیم

سینه هاش تازه داره شروع میکنه به برجسته شدن 

سن استخوانیش الان ۱۲ ساله

یه متخصص دیگه بردم گفت موردش خیلی عجیبه فکر نکنم حتی ۱۵۰ بشه

دارو هم گفت تاثیر نداره فقط اهن و دی بده

و قراره اخر این ماه مجدد ببرمش دکتر تا ببینیم چکار باید کرد

سعی کن به تغذیه اش خیلی برسی. مکمل ویتامینی و مواد معدنی بهش بده. به خصوص اونایی که کلسیم و ویتامین ...

دقیقا خواب کافی روی قد تاثیر داره 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

دقیقا مثل ماهمه ۱۴ سالگی پریود شدیمولی الان دخترامون ۱۰

نمیدونم چرا اینجوری شدن. ماشاالله انقدر هم درشتن. الان کلاس هشتمه 65 کیلو هست 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

دختر من انشالله ۳ ماه دیگه ۱۰ ساله میشهاز ۸ سالگی تحت نظر متخصص غدده چون موهای زهار و زیربغلش رشد کر ...

عزیزم آب هویج برای رشد قد خیلی خوبه اگه تداخل دارویی نداره یا برای بلوغ زود رسش بد نیست بهش بده. لباس زیر گیاهی لباس های نرم تنش کن. چیزای فانتزی کارتون های خیلی فانتزی و عاشقانه اینا تاثیر داره. غذاهای طبع گرم بهش نده 

نمیدونم چرا اینجوری شدن. ماشاالله انقدر هم درشتن. الان کلاس هشتمه 65 کیلو هست

تغذیه نامناسب 

عدم تحرک

هرچی هست از محصولات ترارریخته ی سمی و هورمونی هست

خدا به فریاد همه ی مردم ایران برسه