2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010985 بازدید | 15487 پست
خیلی نگران قدش هستم. شاید منم اگه آمپول تاخیر پریود براش شروع کنم بهتر باشه؟ نظر شما چیه؟؟

خییلی دیر برا امپول تاخیر. 

این سن دیگه لبه مرز پریود شدن هورمون هاش بدتر بهم میریزه  بعد هم امپول برا قد زیر 150 میزنن. قد ک ب 150 برسه باید قطع بشه

همون ال ارژنین کلسیم عالی. اگ گوشت هم خوب نمیخوره بهش زینک هم بده. ورزش هم حتما مجبورش کن انجام بده 

چربی و شکلات سرخ کردنی سویا و فست فود و مواد کنسروی و کلا این کیک ها ک نگهدارنده داره نخپره هم بهتر 

قد میکشه  همین قد ک نمیمونه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییلی دیر برا امپول تاخیر. این سن دیگه لبه مرز پریود شدن هورمون هاش بدتر بهم میریزه بعد هم امپول بر ...

خیلی استرس دارم. کاش زودتر اقدام کرده بودم برا آمپول تاخیر. نگرانم کوتاه بمونه

خدا رو شکر. خوب نتیجه گرفتین شما. انشاالله قد بلند میشه دخترتون

ممنون. انشالله. خدا کنه 4 سانت دیکه قد بکشه. هرچند خودش برنامهدچیده برا 165.ولی من بعید میدونم برسه

خیلی استرس دارم. کاش زودتر اقدام کرده بودم برا آمپول تاخیر. نگرانم کوتاه بمونه

عکس مچ دستش تا خالا گرفتی؟ حتما ی چک کن ببین سن استخوانیش چقدر؟  اگ کمتر سن خودش یا هم قد سنش بود ک بلند میشه  اگ اختلاف داشت رشدش کمتر 

مثلا دخترم 9 سال نیمش بود سن استخوانیش 11 سال بود قدش 142.برا سن تقویمی ش خوب بود ولی برا سن استخوانیش معمولی رو به کم بود

دخترا تا سن استخوانی 15 16 دیگه صفحات شون بسته میشه

عکس مچ دستش تا خالا گرفتی؟ حتما ی چک کن ببین سن استخوانیش چقدر؟ اگ کمتر سن خودش یا هم قد سنش بود ک ...

برا اینکه صفحات رشد بسته نشن دکتر به شما نگفت باید چیکار کنیم؟ دکتر به من گفت ورزش روزانه داشته باشه فقط همین. دیگه نگفت چه ورزشی باشه بهتره

ببخشین سونو رحم تخمدان که گفتین برا دخترتون انجام دادین چه نکته ای توش یود که دکترتون گفته بلوغ دخترتون نزدیکه؟

چقد عجیب. احتمالا روند بلوغ ش متوقف شده یا کنترل شده خدا رو شکر بلوغ ش پیشرفت نکرده

امروز دکتر بودیم

گفت فعلا بلوغش متوقف شده

مچ دستشم یسال کمتر بود

ولی خب قد نکشیده بود تو سه ماه🥲

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
برا اینکه صفحات رشد بسته نشن دکتر به شما نگفت باید چیکار کنیم؟ دکتر به من گفت ورزش روزانه داشته باشه ...

همون ورزش بهترین راهش  تغذیه ک گفتم ممنوعیات ک نخوره  و لاغر موندن و چربی نخوردن

ورزش کششی خوبه حالا هر رشته ای ک دوس داره بره چون قبل تمرینات نیم ساعت باهاشون تمرین کششی میکنن ولی بسکتبال عالی برا قد

سنو 9 سالگی منظورت؟ اون موقع گفت سایز رحم تخمدان بزرگ شده و کمتر 9 ماه دیگه پریود میشه

امروز دکتر بودیمگفت فعلا بلوغش متوقف شدهمچ دستشم یسال کمتر بودولی خب قد نکشیده بود تو سه ماه🥲

میدونی نمیدونم حدسم درست یا نه ولی اینکه بلوغ متوقف شده رشد قدی هم نکرده  سن استخوانیش هم عقب همه اینا علتش کمبود هورمون رشد..  

ازمایش براش ننوشت؟ 1 سال عقب تر سن خودش خپب نیست کلا اختلاف با سن تقویمی باید 6 ماه باشه. حالا 6 ماه کمتر یا بیشتر.  از این بیشتر نشون ی علتی

میدونی نمیدونم حدسم درست یا نه ولی اینکه بلوغ متوقف شده رشد قدی هم نکرده سن استخوانیش هم عقب همه ای ...

جدی نه چیزی ننوشت برا ازمایش این آزمایشاشم برا اول همین بود.

فقط قرص کلسیم نوشت اسید فولیک.ویتامین د

مولتی

قبلا ماهی نیم سانت رشد قد داشت

باشگاه میرفت زود میخابید 

الان هواسرده نمیره باشگاه..دیرم میخوابید این سه ماه..

هله هوله هم براه بوده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
عکس مچ دستش تا خالا گرفتی؟ حتما ی چک کن ببین سن استخوانیش چقدر؟ اگ کمتر سن خودش یا هم قد سنش بود ک ...

عزمزمه دختر من ۸ و نیم سالگیش سن استخوانیش ۱۱ بود الان که ۱۰ سالشه میشه حدس زد سن استخوانیش چقدر شده؟

مشخص هست که سن استخوانی سالی چقدر بالا میره ؟ 

دکتر نمی برم چون به شدت استرسی هستم و فکرو خیالی

جدی نه چیزی ننوشت برا ازمایش این آزمایشاشم برا اول همین بود.فقط قرص کلسیم نوشت اسید فولیک.ویتامین دم ...

نمیدونم والا کاش خالا ی چک میکردی خیالت راحت میشد انشالله ک چیزی نباشه

عزمزمه دختر من ۸ و نیم سالگیش سن استخوانیش ۱۱ بود الان که ۱۰ سالشه میشه حدس زد سن استخوانیش چقدر شده ...

ببین من دقت کردم هر بچه ای فرق داره مثلا دختر من هر سال استخوانی 5و نیم تا 6 سانت قد کشیده

مثلا موقعی ک قدش 128 بود سن استخوانیش 9 سال 3 ماه بوذ

قدش 134 شد سن استخوانیش 9 سال و 4 ماه

یعنی تو این مدت 6 ماه.  13 ماه سن استخوانیش بالارفته  و 6 سانت قد کشیده

حدودا تو این 1 سال استخوانی 6 سانت شده. 

بعد سن استخوانیش 11 سال ک شد قدش 142 بود  یعنی سالی 5و نیم سانت

من دیکه طبق رشدی ک الان داره حدودی حدس میزنم الان سنش 13 سال و نیم باشه چون 14 سانت قد کشیده  (سال 6 سانت که مثلا باشع)  

نمیدونم منظورم درست برسونم یا نه

در کل طبق قدی ک کشیده میشه فهمید 

عزمزمه دختر من ۸ و نیم سالگیش سن استخوانیش ۱۱ بود الان که ۱۰ سالشه میشه حدس زد سن استخوانیش چقدر شده ...

اگ رشد کرده سن استخوانیش هم بالاتر رفته دیگه