2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
کمتر از شش ماهه دیگه یعنی کمتر از یکسال از شروع علائم...ممکنه انقد سریع پیش رفته باشه..بعد جهش رشدش ...

امپول بزنی ممکنه دیگه اینطوری قد نکشه الان من به دخترم میزنم یا بقیه که زدن مجبور شدن هورمون رشدم بزنن من جای شما باشم سه ماه یکبار بچه رو چکاپ میبرم

کمتر از شش ماهه دیگه یعنی کمتر از یکسال از شروع علائم...ممکنه انقد سریع پیش رفته باشه..بعد جهش رشدش ...

ببین این جهشی ک داره  شما هم براش ذوق میکنید در اصل داره سن استخوانیش سریع تر می بنده و رشدش سریع تمام میشه.

کوتاه ک نمیشه چون نسبت ب سن استخوانیش خوبه ولی شاید ب اون قد ژنتیک خودش نرسه 

بلوغ ش خییلی سریع خیلی   دختر من ۸ ساله سینه ش جوانه زد ۱.۵ سال بعد این سنو تقریبا مث سنو دختر شما بود ک دکتر گفت اگ چند ماه دیگه میاوردی من دیگه آمپول نمی نوشتم براش

استروژن دخترتون چند بود؟؟

دخترا تا سن استخواتی ۱۲.۵ خیلی خوب قد میکشن بعدش رشد کم میشه دخترتون شاید ۶ ۷ ماه دیگه پریود بشه بلوغ ش خیلی سریع 

امپول سن استخوانی ها استپ میکنه تا بدن بتونه رشد کنه به اون قد نهایی خودش برسه

منم دخترم سن استخوانیش ۱۱ بود ک درمان شروع کردم البته خودش ۹.۵ سال بود

قبلش ماهانه ۱ سانت رشد داشت  ولی بعد آمپول رشدش کمتر شد دیگه جهش نداشت

ولی بعد ۲‌.۵ سال دوباره عکس گرفتم از دستش. (موقعی ک اولین پریود. داشت) فهمیدم این مدت ک ۱۵ سانت  ریز ریز قد کشیده. سن استخوانیش فقط ۱ سال جلو رفته  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این جهشی ک داره شما هم براش ذوق میکنید در اصل داره سن استخوانیش سریع تر می بنده و رشدش سریع تم ...

دختر شما خوب قد کشیده الهی شکر

دختر من هم نیازی به هورمون رشد نداشته باشه خداروشکر میکنم

ببین این جهشی ک داره شما هم براش ذوق میکنید در اصل داره سن استخوانیش سریع تر می بنده و رشدش سریع تم ...

من دخترم از لحاظ روحی بهم ریخته میگه این امپول چیه هر ماه پادرد میگیرم دمترش شاید بخاد از این ماه سه ماهه بنویسه ولی من نمیدونم سه ماهه چطوریه؟ دردش بیشتره؟

دختر شما خوب قد کشیده الهی شکردختر من هم نیازی به هورمون رشد نداشته باشه خداروشکر میکنم

انشالله که نیازی نباشه. ولی اگ ۱ درصد نیاز داشت بدنش کمبود هورمون رشد داشت براش بزن .

ورزش بفرستش. هيچی مث ورزش برا بدن بچها جواب نمیده

من دخترم از لحاظ روحی بهم ریخته میگه این امپول چیه هر ماه پادرد میگیرم دمترش شاید بخاد از این ماه سه ...

الهی عزیزم. راست میگه دردش وحشتناک  دختر منم چقد گریه میکرد ولی دیگه چاره چیه راهی ک باید ادامه ش بدیم 

۳ ماه من تجربه ش نداشتم ولی خیلی ها دیدم راضی نبودن 

ممنون عزیزم از همفکری و راهنماییت خداحفظت کنه...نه اتفاقا ذوقی در کار نبود با توجه به اینکه تمام پست های این تاپیک رو خوندم میدونستم که این قد کشیدن تندتند نشونه خوبی نیست.. تقریبا هر کی که بعد یه مدت می بینتش غیرممکنه نسبت به قدش عکس العمل نشون نده ، با خودم میگم نمیدونید که تو دل من مادر چه خبره...انشالله منم با راهنمایی شما بتونم یه تصمیم درست برا دخترم بگیرم و شرمنده ش نشم..

ممنون عزیزم از همفکری و راهنماییت خداحفظت کنه...نه اتفاقا ذوقی در کار نبود با توجه به اینکه تمام پست ...

انشالله سلامت باشه

من خودم اوایل قد دخترم میگرفتم میدیدم تو ۶ ماه ۶ سانت قد کشیده خیلی خوشحال میشدم ک چقد عالی رشدش. بعدا فهمیدم چه خاکی داره تو سرم میشه🤦

پریودی تو سن کم واقعا سخت  خیلی خوبه که فکر درمانش هستین خیلی مامان ها عادی میدونن برا بچه فکر میکنن ما داریم بچه رو آزار میدیم  

سلام به نظرم حدودا ۱۲ سال

دکتر هم گفت ۱۲ سال ولی رادیولوژی گفت ۱۱ سال ،،من امیدوار بودم زیر ۱۲ سال باشه ،آخه دختر من قدش نسبت به سن استخوانی کمه ،از وقتی امپول توقف بلوغ زدم یکسال سن استخوانی بالاتر رفته ،به نظر شما بالا رفتن سن کند تر میشه ؟