2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین آروم بشم

230 بازدید | 41 پست

من این ماه عقدم بود هرچی داشتیم برای عقد خرج شد 

برای همین وضعیت مالی منو همسرم خوب نبود

از شانس سه چهار روز بعد عقد تولد من بود

منو همسرم باهم بیرون بودیم من اصلا حالیم نشد کی رفت کیک و گل خرید 

همونجا توی ماشین گفت قول میدم تولدت رو جبران کنم

بعد رفتیم خونه دیدم کیک و گل آورد سوپرایزم کرد

خانواده اشم بهم یه کارت هدیه دادن

حالا محل کار همسرم گفته بودن به متاهلا ۶تومن میدن همسرم گفت ۶تومن رو بدن همش مال تو 

منم خیلی خوشحال شدم , بعد از شانس چون ما تازه عقد کردیم هنوز تو فیس حقوقی همسرم نرفته بود برای همین ۳تومن دادن

چون حقوق همسرم تا آخر این ماه دانشجوییه و خیلی کمه پدرش یکی از قسطاشو می‌داده اما این ماه پدرشم درگیر شده بهش گفته خودت بده اون قسطشم ۳تومنه

دیشب بهم گفت خانم لازم داری من ۳تومن میدم به تو ماه بعد قسط رو میدم ولی من یجوری شده بود نمی‌دونم چطوری بگم گفتم نه بده قسط رو 

انگار توقع داشتم خودش بزنه به کارتم 

بعد دید یکم ناراحت شدم گفت بخدا قسط رو آتیش میزنم بگو دخترم چی میخوای بخری چی چشمت رو گرفته گفتم هیچی کلی اصرار کرد باز من خاک برسررررررر گفتم هیچی 

چون توقع داشتم خودش بزنه به کارتم

چند روز دیگه هم تولد خودشه من کادو تولد همون کارت هدیه که خانواده اش دادن رو می‌خوام یکی از قسطاشو بدم چون خیلیییی قسط داره

نمی‌دونم چرا انقد ناراحتم

حق دارم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه وضعیت رو میبینی دیگه یکم صبر کن اوضاع بهتر بشه جبران میکنه

نمی‌دونم ولی یجوریم 

میگم کاش تولدم حداقل یه شال که برام می‌خرید به پیراهن بافتنی 

مگه چقدر بود 

ولی هیچی نخرید فقط کیک و گل

حق دارم ناراحت باشم؟

همسرم خوابگاه هستش بعد چون روزای آخر تحصیلش هست خیلییی بهشون سخت میگیرن از طرفیم بعد عقد سریع دور شدیم واسه همین اونجا خیلی فشار روانی روشه

بخاطر همین میخواست آخر هفته بره شمال دوسه روزی پیش داداشش ، بعد دیشب گفت من نمی‌رم شمال این پول رو میزنم برات و این حرفا

بعد من گفتم نه نمی‌خواد 

من کمتر از یکماه بعد از عقدم تولدم بود،همسرم بهم پلاک طلا داد البته قبلا خریده بودش،مامانشم تاپ و شلوارک خواهرشم کیف،کیک و اینام همسرم خودش تدارک دیده بود 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نمی‌دونم ولی یجوریم میگم کاش تولدم حداقل یه شال که برام می‌خرید به پیراهن بافتنی مگه چقدر بود ولی هی ...

اسم کاربریت رو دیدم هوس کردم 

وای چیکار کنم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من کمتر از یکماه بعد از عقدم تولدم بود،همسرم بهم پلاک طلا داد البته قبلا خریده بودش،مامانشم تاپ و شل ...

چقدر خوب 

منم همینو توقع داشتم

گفتم اولین تولدم بود کاش انقد ساده برگذارش نمی‌کرد

لااقل یه شال به شومیز یه چیزی می‌خرید 

منم توقع طلا داشتم ولی وضعیتش اصلااا به خرید طلا نمی‌خورد 

ندم؟ آخه حساب کردیم قسطاش از حقوقش بیشترهمنم دلم سوخت گفتم بخاطر خریدن پالتو و نمی‌دونم لباس یا ایرپ ...

چمیدونم بنظرم یچیزی براش بخری بهتره،از الان نمیخواد بفکر قسطاش باشی،چقدر خودتو درگیر کردی،مرد باید قسط داشته باشه مگه شوهرای ما ندارن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چمیدونم بنظرم یچیزی براش بخری بهتره،از الان نمیخواد بفکر قسطاش باشی،چقدر خودتو درگیر کردی،مرد باید ق ...

من که براش می‌خریدم میخواستم ایرپاد بگیرم 

ولی دیدم اینجوریه گفتم به قسطشو بدم حداقل وقتی میاد پیشم میریم بیرون دستش برای خرج باز تره

اینجوری نگاه کردم به قضیه

آخه بهش گفتم یکی از قسطاتو میدم گفت نه همون برو برا خودت خرج کن انگار برای من خرج کردی خوشحال نرم میشم گفتم نه اینجوری یکم نفست باز میشه

چیکار کنم

چقدر خوب منم همینو توقع داشتمگفتم اولین تولدم بود کاش انقد ساده برگذارش نمی‌کردلااقل یه شال به شومیز ...

حالا اونقدرام تجملاتی نبود،تولد ساده بود که خونشون برام گرفت حالا مامانش دستش درد نکنه میز چیده بود برام پفک و پفیلا و میوه وکیک اینارو البته همسر منم قبلا اینو خریده بوده،اگه میخواست همون موقع بخره قطعا سخت بود براش

من که براش می‌خریدم میخواستم ایرپاد بگیرم ولی دیدم اینجوریه گفتم به قسطشو بدم حداقل وقتی میاد پیشم م ...

یچیزی رو دوستانه بهت میگم انقدر خودتو درگیره چک و قسط و بدهکاریه شوهرت نکن،تو فقط براش زن باش و به زنونگیت برس،بقیش به تو مربوط نیست

الهیحامله ای؟ببخشید دیگه عزیزم 🥲🤦🏻‍♀️

نه ولی همیشه از حامله ها بدترم 

خدا می‌دونه حامله بشم چقد ویار میکنم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یچیزی رو دوستانه بهت میگم انقدر خودتو درگیره چک و قسط و بدهکاریه شوهرت نکن،تو فقط براش زن باش و به ز ...

خب چیکار کنم؟ دیشب بهم گفت باهام رک باش من رفیقتم

لازم داری بگو من ۳تومن لازم دارم تا من بدم بهت 

خجالت نکش رک باش باهام

من چیکار کنم الان دقیقا؟؟؟‌بهش بگم ۳تومن رو لازم دارم 

بعد ماه دیگه خودش دوبرابر قسط بده؟؟؟؟تولدش چیکار کنم؟؟