2777
2789
عنوان

میشه بیاید؟؟شما جواب این خاستگار رو چی میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 59 پست
منم نظرم مثل شماست که تاپیک زدم درسته ۵۰۰ میلیون پول داره ولی آخه با این پول کاری هم نمیشه کرد من از ...

یوقت هست شما از یه طریقی باهم آشنا شدین بلخره یه احساسی هست بخاطر اون احساس یه چیزایی رو نادیده میگیری ولی وقتی سنتی‌ بنظرم دلیل نداره نادیده بگیری عزیزم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش تو یه تحصیل کرده بگیر

چه بی منطق!

من نظر خودمو دادم در ضمن من برای انتخاب همسر نظرات افراد مهم تر از شما رو در نظر دارم نیاز به مشورت با افراد بی  منطقی مثل شما ندارم

این بحث با شما از نظر من تمومه دیگه جواب نخواهم داد وقت تلف کردنه!

شما چطوری تشخیص میدی کسی مسئولیت پذیر هست یا نه؟؟ والا تو این دوره زمونه زیر لیسانس بی سواده!

منی ک شوهرم دیپلم 😐😐😐

اتفاقا خیلیم کاری هستش و مسئولیت پذیر نظرتون محترمه ولی جمع نبندین لطفا مسئولیت پذیری ربطی ب سواد نداره! علاقه ای ب درس نداشته خوب

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
منی ک شوهرم دیپلم 😐😐😐 اتفاقا خیلیم کاری هستش و مسئولیت پذیر نظرتون محترمه ولی جمع نبندین لطفا مس ...

حداقل شوهر شما دیپلمش گرفته!!!

نمود مسئولیت پذیری شوهر شما حتما شغلشه! 

[QUOTE=244085797]حداقل شوهر شما دیپلمش گرفته!!! نمود مسئولیت پذیری شوهر شما حتما شغلشه! [/

اطرافم خیلی آدمو دیدم برادر شوهرم دوتا ماشین سنگین داره تا چهارم دبستان خونده 😑😑 دوست عزیزم خواستم بگم مسئولیت پذیری ربطی ب سواد نداره موفق باشید.

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
[QUOTE=244085797]حداقل شوهر شما دیپلمش گرفته!!! نمود مسئولیت پذیری شوهر شما حتما شغلشه! [/ &n ...

سواد یه قسمتیش این آقا نه تحصیلات حداقلی گرفته نه شغل نون و آب داری داره‌مسئولیت پذیری دیگه به چیه؟؟؟

از ادمای که ور ور زیاد می کنن خوشم میاد❤😐 خانم مثلا تحصیل کرده

مایشالا به تربیت پدر مادرت!