2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسوریازیس خودایمنی هست و مثل اکثر خودایمنی های دیگه درمان قطعی نداره و کاملا به خودت بستگی داره

من پسوریازیس ناخن دارم، با استرس تشدید میشه با اعصاب آروم خیلللللی کم میشه 

من کلی دارو مصرف میکردم اما حتی با وجود کلی دارو هم قابل کنترل بود چون کاملا به اعصاب و استرس خودم بستگی داشت

به نظرم برای پسوریازیس استفاده در دمنوش آرامش بخش موثرتر از داروهای شیمیایی هست 

پسوریازیس خودایمنی هست و مثل اکثر خودایمنی های دیگه درمان قطعی نداره و کاملا به خودت بستگی دارهمن پس ...

میگن پودرپوست تخم مرغ برای پسوریازیس ناخن خیلی خوبه...ویدئوی دکتر کردافشار رو ببین

فعلا داریم با طب سنتی پیش میریم... هنوز دروه هاش تموم نشد. واسه هفته ی بعدشم پیش دکتر سلطانی گرگان ن ...

کار خوبی میکنید .... چند نفر از اطرافیان کورتون مصرف میکردن و بعد از قطع دارو اوضاعشون بدتر شد .... همسر منم مبتلاست ولی فعلا خفیفه.... دارو هم مصرف نمیکنه🫤

کار خوبی میکنید .... چند نفر از اطرافیان کورتون مصرف میکردن و بعد از قطع دارو اوضاعشون بدتر شد .... ...

حجامت عام خوبه و تاثیر داره... شوهر من پسوریازیس داره و شکمش هم کارنمیکنه... این باعث یبوستش باعث میشه گاهی بیشتز اذیت میشه پوستش

میگن پودرپوست تخم مرغ برای پسوریازیس ناخن خیلی خوبه...ویدئوی دکتر کردافشار رو ببین

راستش انقدر همه چی استفاده کردم که دیگه دوست ندارم درمان کنم، دیگه این جزئی از وجود منه، قبلنا چون روی ناخنم بود خجالت میکشیدم اما الان دیگه خاجلت نمیکشم، دیگه همینه و من پذیرفتمش

راستش انقدر همه چی استفاده کردم که دیگه دوست ندارم درمان کنم، دیگه این جزئی از وجود منه، قبلنا چون ر ...

من چندوقته خیلی پیگیر درمانشم... نذر امام رضا کردم تا درست شه🥺