2777
2789

داخل ازمایشم تری گلیسیرید  ۱۹۰ بود خیلیی ترسیدممم 

یعنی خیلیی بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

چند روز دیگه باید. برم دکتر ، استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هر روز یه پیاله ماست که توش شوید تازه فراوان خرد کردی بخور. یکماه ادامه بده  بعد مجدد آزمایش بده.تری گلیسیریدت نرمال میشه. شوید معجزه میکنه برا تری گلیسیرید و کلسترول خون. فقط بیشتر نخور که چشمتو ضعیف میکنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

۱۸ سالمهاره زندم😂بهش فکر نمیکنم مهم نیست خیلی مشکلات بزززرگتر دارم

دختر پیگر باش نرمالش کن. خیلی جوونی و ولش کنی خدا نکرده به چهل سالگی نرسیده رگهای قلبت میگیره و کارت میرسه به جراحی قلب.

تونستی ورزش کن 

آب کرفس بخور  سیر بخور اینا کمک میکنن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
شما دیدی من زیاد غذا بخورم ؟

چربی خون مثل فشار خون و اوره خون اکثر موارد ارثی و ژنتیکیه.

البته کاهش ده درصد از وزن بدن خیلی توی بهبودش موثره اما دلیل چربی خون اغلب ارثیه نه پرخوری