2777
2789
عنوان

میشه بیاید؟؟شما جواب این خاستگار رو چی میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 59 پست
چرا

خدا شاهده کسی که اخلاقش خوب باشه ارزش داره بگی بله 

من خودم یک خواستگاری داشتم خوشتیپ بود پولدار بود ولی اخلاق صفر تجربه خودم گفتم که گفتی خیلی اخلاقش خوبه بفدم سن خودتم بد نیست اگر خوش اخلاقه حتما بهش فکر کن 

یکی از نشانه های مسئولیت پذیری آدرس خوندنه کسیکه یه لیسانس ساده نگرفته کسی که تو این اوضاع درآمدش آ ...

وا خواهر همه باید لیسانس بگیرن؟؟؟؟

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور و مسیولیت پذیری به مدرک نیست خانم بعضیا شرایط ندارن 

شعور به تحصیلات نیست درست ولی کسیکه مسئولیت پذیره لااقل یه دیپلم رو تموم میکنه چهشرایطی میخوادیه دیپلم ساده گرفتن؟؟

نه از نظرمن کسی که در این حد به خودش اهمیت نداده مسئولیت نیست یا واقعا از لحاظ هوشی پایینه که جفتشبرای ازدواج موفق نکته منفیه!

تو رو خدا یسری شعارارو رها کنید واقعیت دنیای امروز چیز دیگهایه!

پدر بزرگ منمتولد ۱۳۰۱بوددیپلم داشت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شعور به تحصیلات نیست درست ولی کسیکه مسئولیت پذیره لااقل یه دیپلم رو تموم میکنه چهشرایطی میخوادیه دیپ ...

خانم محترم همه استعداد ها تو درس نیست 😐😐 واس شما تحصیلات خیلی مهمه ok گرفتم

یکی از نشانه های مسئولیت پذیری آدرس خوندنه کسیکه یه لیسانس ساده نگرفته کسی که تو این اوضاع درآمدش آ ...

آدرس چ ربطی ب لیسانس داره،سواد ک داره تا دوم دبیرستان خونده😐

خیلیا الان دیپلم دارن و با تلاششون درآمد زیادی دارن

ولی قبول دارم که حقوقش کمه،اما اگه آدم مطمئن بشه مسئولیت پذیره و بعدا برای درآند بیشتر تلاش میکنه چ اشکالی داره؟مگه همه اول زندگی میلیاردرن؟

شعور به تحصیلات نیست درست ولی کسیکه مسئولیت پذیره لااقل یه دیپلم رو تموم میکنه چهشرایطی میخوادیه دیپ ...

منم نظرم مثل شماست که تاپیک زدم درسته ۵۰۰ میلیون پول داره ولی آخه با این پول کاری هم نمیشه کرد من از آینده میترسم

وا خواهر همه باید لیسانس بگیرن؟؟؟؟

شما چطوری تشخیص میدی کسی مسئولیت پذیر هست یا نه؟؟

والا تو این دوره زمونه زیر لیسانس بی سواده!

خانم محترم همه استعداد ها تو درس نیست 😐😐 واس شما تحصیلات خیلی مهمه ok گرفتم

درس خوندن تا دیپلم استعداد میخواد؟؟

بعد یه شاگرد مغازه که ماهی ۵ تومن حقوقش دقیقا چه استعدادی داره؟؟

آدرس چ ربطی ب لیسانس داره،سواد ک داره تا دوم دبیرستان خونده😐 خیلیا الان دیپلم دارن و با تلاششون در ...

آدرس نه درس اشتباه تایپی

خب شما بگو، از چه طریق و نشانه ای قراره مسئولیت پذیریشو تشخیص داد؟؟