2777
2789
عنوان

وای افسردگی گرفتم واقعا که اینهمه حقوق مون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 47 پست
حالا یه چیزی بهت بگم  یکی اینجا گفت خقوقمون ۴ تومنه؟ باورت میشه  اصلا چجوری خدایی خیلی ک ...

من بودم😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چیزی بهت بگم  یکی اینجا گفت خقوقمون ۴ تومنه؟ باورت میشه  اصلا چجوری خدایی خیلی ک ...

ماهم 4تومنه چون شوهرم بیکاره، بیمه بیکاری میگیره. ولی اینجور نیس ک کار نباشه، شوهرم دلش کار خوب میخاد

یه تفسیر شنیدم از یکی از آیات قرآن، میگفت ما به بچه هاتون روزی میدیم در کنارش به شما، ینی خدا به خاطر بچه روزی به شمام میده... اعتقاد داشته باشیم، در ضمن ۹ تومن کم نیست به نظرم...

نه تومن تو تهران واقعااااا کمه مخصوصا اگه مستاجر باشی ولی تو شهرستان ها باهاش میشه یه زندگی خیلی معمولی داشت 

شهر به شهر و سطح توقعات و...متفاوته 

شماهم اگه خونه از خودتونه میتونی به بچه دوم فکر کنی وگرنه خیلی سخت میشه شرایطتوون

عزیزم نه تومن کمه خیلی کمه ولی واقعا تویی که می خوای بچه دوم بیاری یعنی خصوصی ترین کاری هستش بین خودت و شوهرت ،حتی نظر مادرت هم نخواه ،بچه اوردن مگه فقط مالی همه جوانب رو در نظر باید بگیری مثل وقت کافی ،اعصاب و سلامت  آروم خودت و همسرت بدش مالی و درآمد کافی ،من جات بودم هیچوقت هیچوقت واسه هیچ تصمیم مهمی نظر نی نی سایت ها رو نمی‌پرسیدم ،با احترام به شما 🏵