تو اطرافیان همه حقوق ها تو یه رنج بین ۸تا۱۲چندنفر پولدارن شایدکه بالا ۲۰حقوق دارن ولی اینجا تاپیک زدم ۹تومن درامدمونه خونه هم داریم بچه دوم بیارم ؟خیلیا گفتن ما فقط ۹تومن قسط میدیم یکی گفت این درآمد واس یه نفرهم خوب نیست از این مدل جمله ها.میدونم درامدمون زیاد نیست ولی فکر میکردم ۵۰درصد جامعه درحد ماهستن ولی انگار تنهام ،شوهرمم کارمند آزاد نیست که دس خودش باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه تفسیر شنیدم از یکی از آیات قرآن، میگفت ما به بچه هاتون روزی میدیم در کنارش به شما، ینی خدا به خاطر بچه روزی به شمام میده... اعتقاد داشته باشیم، در ضمن ۹ تومن کم نیست به نظرم...
شرایط زندگیتو در نظر بگیر. بچه با پول کم هم بزرگ می شه. ولی کیفیت زندگی هم مهمه. بچه ای که قراره با حسرت همه چی بزرگ بشه رو به نظر من نباید به دنیا آورد.
عزیزم نه تومن کمه خیلی کمه ولی واقعا تویی که می خوای بچه دوم بیاری یعنی خصوصی ترین کاری هستش بین خودت و شوهرت ،حتی نظر مادرت هم نخواه ،بچه اوردن مگه فقط مالی همه جوانب رو در نظر باید بگیری مثل وقت کافی ،اعصاب و سلامت آروم خودت و همسرت بدش مالی و درآمد کافی ،من جات بودم هیچوقت هیچوقت واسه هیچ تصمیم مهمی نظر نی نی سایت ها رو نمیپرسیدم ،با احترام به شما 🏵