2777
2789
عنوان

وای افسردگی گرفتم واقعا که اینهمه حقوق مون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما. 6تومن حقوق داریم ک 3 ملیون  ملیون قسط هست، این برج هم 2 ملیون خرج ی چیزی برامون تراشیده شده و نمیدونیم باید چکارکنیم من از این حجم گرونی کم آوردم هر بار میرم مغازه 200 خرید میکنم 3 روزمون نمیره

اینجا فقط فکر شکم و لباس بچه ان . خب این بچه بزرگ میشه مدرسه داره . کلاس زبان و کامپوتر و ورزش و این چیزداره  دانشگاه داره ازدواج مسکن کار . یکم آینده نگری کنید تو آوردن فرزند

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

شوهر من ۶تومن میگیره

ی بچه دارم.شکرخدا خونه براخودمونه با کلی قسط خریدیم .الان ۲ تومن قسط میدیم ک حقوق خودم ک ۳ هست و میدم قسط و پوشاک بچه و خودم.

واقعا درامدمون کم هست.هر وقت میرم فروشگاه اعصابم خرد میشه.واقعا نمیدونم چکار کنم.اونایی ک میگن الن و بلن برو چن تاپیک قبلشون بخون ببین چقد مشکل دارن

اینجا خیلیا توی رویا حرف میزنن. یادمه افرادی میگفتن درآمد شوهرشون ماهی 60میلیون و یکی میگفت هفته ای 250میلیون .

یکی میگفت فلان ارگان دولتی کار میکنه ماهی 35میلیون .!!!!

من خودم عاشق بچه هستم. تک فرزندی اصلا خوب نیست. شما هم توکل بر خدا کن . فقط ببین اگر واقعا می تونی تربیت خوبی برای فرزندانت رقم بزنی بچه دار شو وگرنه تعداد مهم نیست.

بچه ها را هم اگر واقعا پدر و مادر برای تربیتشون وقت بزارن و رهاشون نکن خوب بزرگ میشن

عزیزم من دیگه هیچی نباید بگم 5700حقوق میگیریم تازه یه تمنش میره واسه وام یه دختر شوهر دادم یکی تازه عقد کردم یه پسر یازده ساله هم دارم حالا شما در نظر بگیرین یه شب کل خانواده بخواهیم دور هم جمع بشیم فقط بخواهیم یه چای دور هم بخوریم  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جا دارد همین جا یه تشکر ویژه از  سید مستضعفان بکینم 😂😂😂😂😂

من خودم ی عالمه آدم میشناسم تو شرکتی ک شوهرم مشغوله کار میکنن حقوقشون ۳ تومنه تازه خانما۱ونیم

واقعا؟ 

خب چرا حقوقشونو زیاد نمیکنن 

خودشون راضی ان؟

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کدوم شهرین؟؟نامردا قانون کارم رعایت نمیکنن  حقوق کارگراس؟

ی شهرستان نزدیک مشهد 

نه بابا کل کارمنداشون همینن 

شوهر منم ک حقوقش بهتره چون درصدی کار میکنه 

بین ۸ تا ۲۰ متغیره حقوقش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اینجا فقط فکر شکم و لباس بچه ان . خب این بچه بزرگ میشه مدرسه داره . کلاس زبان و کامپوتر و ورزش و این ...

من فقط یه خونه اضافه داریم که واس آینده بچه درنظرگرفتم

میشه باورکن خیلی زود

واقعا؟  خب چرا حقوقشونو زیاد نمیکنن  خودشون راضی ان؟

چون هیچ نظارتی نیست 

معلومه ک ناراضین 

با زنو بچه ۳تومن ب کجا میرسه آخه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چون هیچ نظارتی نیست  معلومه ک ناراضین  با زنو بچه ۳تومن ب کجا میرسه آخه

اره درسته 🤕

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺