2777
2789
عنوان

چه مرضی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
این عادت بد شوهر منه متاسفانه خیلی به نظافت اهمیت میده😪 وسواس نیست ولی آدم تمیزی هست

آره خیلی بده ..یه وقتایی بخودم  میگم اسکولم ..🥴خب من دارم میرم بیرون کسی خونه نیست ..میتونم برگردم گردگیری کنم تمیز کنم  ..🤦🏼‍♀️

تا دقیقه ۹۰دستمال دستمع ..

شبا قبل خوابم باید یه دفعه همه جارو گرد گیری کنم بخوابم 🤦🏼‍♀️

حتی رو کابیناتم نباید لک ببینم 

اگه باشه نبینم مهم نیستا ولی وقتی ببینم می‌ره توموووخم

علائمی که گفتین ممکنه نشانه های وسواس باشه مواظب باشید بیشتر نشه و کنترلش کنید

نه باهم اوکییم   خیلی ساله

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قیافه ام حس بدی میگیرم انگار دارم شرک رو نگا میکنم 

و در حال تلاش برا  صدمه زدن به خودم و خلاص کردن خودم برا همیشه 

فک کنم یه اختلال روانی باشه خدا کنه خوب بشم وگرنه اون دنیام سیاهه 

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                

تنبلم ، کمال گرام ، بیش از حد مراعات بقیه رو میکنم درصورتیکه باید جوابشون بدم البته به نظرم جواب گاز سگ نمیتونی با گاز گرفتن بدی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

من مرض دارم که یه وقت انقدر همه جارو تمیز میکنم که همه چی باید برق بزنه وکسی هم حق وسیله اضافی گذاشتن تو پذیرایی یا اتاق خوابارو نداره ،،،بعدکه میبینم کسی به تخمشم نیست یه مدت اصلا تمیز نمیکنم تاهمه چی گند بخوره بهش ،وبعد دوباره با وسواسو غرغر همه رو برق میندازم 😂😂😂

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 
مرض خرید الکی  خرید خرید غصه نداشته ها رو خوردن ادمم نمیشم 😐 خداشفا بده....

من هزارتومن ته کارتم بمونه شاخم میزنه باید آبنبات چوبی بخرم تموم شه اصلا نمیتونم پول جمع کنم  

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

1دمپایی هارو خیس میکنم تا حرص ابجیم رو درارم😈

2وقتی کسی حموم یا سرویس بهداشتیه برق رو خاموش میکنم 😐😂

3گوشیم تا یک درصد نشه شارژش نمیکنم🥺

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩

1دمپایی هارو خیس میکنم تا حرص ابجیم رو درارم😈

2وقتی کسی حموم یا سرویس بهداشتیه برق رو خاموش میکنم 😐😂

3گوشیم تا یک درصد نشه شارژش نمیکنم🥺

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩
من مرض دارم که یه وقت انقدر همه جارو تمیز میکنم که همه چی باید برق بزنه وکسی هم حق وسیله اضافی گذاشت ...

حالا منم یوقت میگم دیگه دست ب هیچی نمیزنم ولی بازم نمیتونم همش دارم راه میرم و بازم انگار ن انگار  

1 دمپایی هارو خیس میکنم تا حرص ابجیم رو درارم😈 2وقتی کسی حموم یا سرویس بهداشتیه برق رو خاموش میک ...

اینا بیشتر کرمه