2777
2789
عنوان

چه مرضی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
من پول تو کارتم باشه میشینم فکر میکنم دنبال ی چیزی میگردم ببینم چی میخوایم برم بخرم تموم شه خیالم را ...

دقیقا😁 مخصوصا هله هوله و لوازم تحریر

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمان ک هنوز گوشی زیاد نبود فقط داداشم داشت مثلا ده سالم بود.... تو گوشی اونم همه چیشو پاک میکردم ...

بیایکم ازمرضتو بده به من من هیچی وتوگوشیم پاک نمیکنم 

چت های پنج سال پیشم وهنوز دارم 🤣

بیایکم ازمرضتو بده به من من هیچی وتوگوشیم پاک نمیکنم  چت های پنج سال پیشم وهنوز دارم 🤣

اصلا نمیتونم درک کنم شماهارو  خواهر برادر خودمم همینطورین وقتی ی پیام از صد سال پیش میخونن هنگ میکنم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.