2777
2789

یعنی فکر میکنه من نتونم ازدواج کنم خونه ماشین زندگی شغل نوکر همه چی هم داشته باشم بدبختم و هیچوقت خوشحال نیستم

اینجوریه واقا؟

من دارم سعی میکنم ی شغل خوب پیدا کنم پس انداز کنم درسمو بخونم بابام همش میگه چرا تو فکر شوهر نیستی

من راستش اصلا ادم ازدواج نیستم نه الان نه هیچوقت مگر طرفو واقا خیلی دوسش داشته باشم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم واقعا ولی پدربزرگم وقتی جوون بودم و ازدواج نمی خواستم بکنم یه حرفی بهم زد که بنظرم خیلی منطقی اومد گفت زندگی یه مسیره که تو هر مرحلش باید  کار خاص اون مرحله رو انجام بدی وگرنه از مسیر خارج میشی و بعدا اگه حسرت بخوری نمی تونی برگردی بهش بچگی کردن نوجوون بودن  درس خوندن ازدواج بچه همه یه وقت داره برای خودش که اگه بگذره دیگه انجامش سخت میشه  

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

پدر من با اینکه خیلی ایراد داره اصلا دوست نداشت زود ازدواج کنیم و معتقده ازدواج دختر زیر سی سال اشتباه

به او سلام نکردم، نه از بی‌مهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمی‌دانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانه‌ام، پایان تمام زنانگی‌های رخنه کرده در وجودم. و من می‌دانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز می‌کنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود می‌پیچم. و این کم‌ترین بهایی است که تلاقی نگاه‌هایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیه‌ای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سال‌هاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیزترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایه‌ات بر زندگی‌ام سنگینی می‌کند. هر لحظه‌ای که بدون تو می‌گذرد، حسرتی عمیق در دل من می‌افزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشک‌هایم گره خورده‌اند و هر خاطره‌ای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان می‌نگرم.و بزرگ‌ترین آموخته‌ام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق می‌پردازیم. و دردناک‌ترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجی‌ست، کشاندنِ تنِ خسته‌ای که خواهانِ ماندن بود.

خب همون عشقت رو بگو بیاد خواستگاریت دیگه

کاش همینقدر راحت بود

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

ببخشید مگه چند سالتونه این طرز فکر پدرتون عجیبه

۲۱

میگه ما نباشیم تنها میمونی 

من پیر شدم نهایتا پرستار میگیرم یا اصن بچه میارم چه تضمینیه شوهر کنم و اون موقع کنارم باشه اصن تازه اگ بتونم کارام خوب پیش بره تا دوسال اینده میخوام مهاجرت کنم  

ادم درونگراییم تنهایی و دوست دارم از ازدواجم میترسم بدبینم 

نمی دونم واقعا ولی پدربزرگم وقتی جوون بودم و ازدواج نمی خواستم بکنم یه حرفی بهم زد که بنظرم خیلی منط ...

نه من کلا نمیخوام ازدواج کنم نه الان نه بعدا نه تو پیری

ادمش نیستم هر اونو عذاب میدم هم خودم عراب میکشم