2777
2789
عنوان

چه مرضی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
من الان تخت رو مرتب کنم برم اتاق بعدی پسرم میاد بهم میریزه نمیدونم چرا اینجوره😄 ۲۲ ماهشه امروز تخت ...

ای جاااانم خدا حفظشون کنه ❤️❤️

میدونی چیه من واسواس تمیزی ندارم ..من  اگه به چشم ببینم یجایی ریخته پاشه..یا خاک یا لک گرفته می‌ره توموخم باید تمیز کنم ..

ولی اگه نبینم مهم نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا بیشتر کرمه    

آره گل گفتی😂

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩
از قیافه ام حس بدی میگیرم انگار دارم شرک رو نگا میکنم  و در حال تلاش برا  صدمه زدن به خود ...

منم مثل توعم😳

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
1 دمپایی هارو خیس میکنم تا حرص ابجیم رو درارم😈 2وقتی کسی حموم یا سرویس بهداشتیه برق رو خاموش میک ...

دومیه مرض منم هسسس یه بار خونه مادربزرگم فک کردم پسرخالم دسشوییه هی خاموش روشن میکردم شوهر خالم از دسشویی درومد😐😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

به پول داشتن تو کارتم آلرژی دارم دلم میخواد خرجش کنم 

با اشتیاق فیلم دانلود میکنم اما حوصله ام نمیکشه ببینم

پول نتم زیاد میدم🤦🏻‍♀️

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
دومیه مرض منم هسسس یه بار خونه مادربزرگم فک کردم پسرخالم دسشوییه هی خاموش روشن میکردم شوهر خالم از د ...

وویییی این بده🤣

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩
خخخخخ چی شد؟    

کمی پیچیدهست😂😂

اتاقم ته تمیزی وشلختگیه🤔😂

یعنی فقطجا های تمیزو بهم میریزم 😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
به پول داشتن تو کارتم آلرژی دارم دلم میخواد خرجش کنم  با اشتیاق فیلم دانلود میکنم اما حوصله ام ...

من پول تو کارتم باشه میشینم فکر میکنم دنبال ی چیزی میگردم ببینم چی میخوایم برم بخرم تموم شه خیالم راحت شه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خیلی حس بدیه البته برا من واقعیته 😣

من دیگه دارم دیونع میشم از دست خودم

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
از قیافه ام حس بدی میگیرم انگار دارم شرک رو نگا میکنم  و در حال تلاش برا  صدمه زدن به خود ...

هرکی خوشگلیای خودشو داره سعی کن رو اعتماد بنفست وعزت نفست کارکنی 

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 
دومیه مرض منم هسسس یه بار خونه مادربزرگم فک کردم پسرخالم دسشوییه هی خاموش روشن میکردم شوهر خالم از د ...

منم یه بار مسافرت بودیم خواستم برم دستشویی مختلط بود درشم بسته بود اول فکر کردم تو آدم هست منتظر موندم بعد ۵ دیقه در زدم صدا نیومد فکر کردم در گیر کرده مال منم داشت میریخت🥴 با پام چنان میکوبیدم به در نزدیک بود از جاش دربیاد یه لحظه پام جا خالی رفت دیدم یه پسره شلوار به دست وایساده منو نگاه میکنه خودشم ترکیده بود😂 به محض اینکه رفت منم همونجا ولو شدم از خنده

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎