من خودم مرضم اینه ک هرچی چت و پیام تو گوشیم میاد سریع پاک میکنم.عکس و فیلم تا میبینم سریع پاک میکنم بعد خوندن و دیدن.گوشیم باید تمیز باشه مثلا از آبجیم ی سوال میپرسم بعد پاک میکنم بعد ج میده میگم سوالم چی بود؟یادم میره
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از قیافه ام حس بدی میگیرم انگار دارم شرک رو نگا میکنم و در حال تلاش برا صدمه زدن به خود ...
منم مثل توعم😳
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
دومیه مرض منم هسسس یه بار خونه مادربزرگم فک کردم پسرخالم دسشوییه هی خاموش روشن میکردم شوهر خالم از د ...
منم یه بار مسافرت بودیم خواستم برم دستشویی مختلط بود درشم بسته بود اول فکر کردم تو آدم هست منتظر موندم بعد ۵ دیقه در زدم صدا نیومد فکر کردم در گیر کرده مال منم داشت میریخت🥴 با پام چنان میکوبیدم به در نزدیک بود از جاش دربیاد یه لحظه پام جا خالی رفت دیدم یه پسره شلوار به دست وایساده منو نگاه میکنه خودشم ترکیده بود😂 به محض اینکه رفت منم همونجا ولو شدم از خنده
💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎