2777
2789

۱۸ به بعد برو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دکتر نگفته کی بری؟من ۱۸رفتم

از هفته ۱۱ ک رفتم دکتر برام ان تی نوشت دیگه نرفتم دکتر

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
اخه دکترت باید بفرستت پیگیرت باشه عجیبه

خب خودم باید برم مطب ، دکتر که نمیفرسته دنبالم ،ان شاءالله هفته بعد میرم

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
خب خودم باید برم مطب ، دکتر که نمیفرسته دنبالم ،ان شاءالله هفته بعد میرم

نه دنبالت ک نمیفرسته ولی من هرکیو دیدم دکترشون بهشون میگه این تاریخ برو این ازمایش یا سونو رو بده برام بیار من الان پیش دوتا دکتر میرم یکی متخصص یکی هم ماما ک ماما هرهفته باهام تماس میگیره متخصص هم چون سرش شلوغه هردفعه میگه فلان تاریخ اینکارو بکن برام بیار جوابشو .... چون ماها که نمیدونیم دقیقا زمان هرچی درستش چیه باید بهمون بگن به حرف ۴ تا زن همسایه و فامیلم نباید گوش داد فقط دکتر مهمه علم همه چیو داره

نه دنبالت ک نمیفرسته ولی من هرکیو دیدم دکترشون بهشون میگه این تاریخ برو این ازمایش یا سونو رو بده بر ...

عزیزم ب حرف چهار تا زن همسایه ک نمیرم ، ان تی رفتم و با توجه به اون برنامه ی یک زن نصب کردم و می دونم الان هفته چندمم ، شما شاید بارداری اولی من بارداری سوممه و زیاد وسواس ندارم تجربه دارم،مدام که نباید رفت پزشک و ماما ،اونم با این هزینه های سرسام اور