2777
2789
عنوان

آیا خجالتی بودن بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 30 پست

خیلی بده اینجوری 

باعث میشه ضربه بخوری 

کم کم خودتو اصلاح کن

حرف مردم هم اصلا مهم نیست ک چی بهت میگن

من همه بهم میگن زبونت درازه😐 چون نمیتونم واستم هر چی می خوان بهم بگن بذار بگن زبون درازه😏

شخصیتمون مثل همه 

منم خیلییی خجالتیم و باعث شد آدمای بدی وارد زندگیم بشن+ حتی خاموادمم بهم زور بگن+ تو مدرسه هیچ دوست خوبی نداشته باشم+ آدما ادامو در بیارن و.... 

ولی تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم و اعتماد به نفسم رو بیشتر کنم . 

یه مدت میرفتم رزمی اهتماد به نفسم خیلی بالا رفته بود . احتمالا اونو شروع کنم دوباره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی بده منم مثل تو بودم وخیلی عصبی شده بودم از خجالتی بودن 

یه روزتصمیم گرفتم خجالت نکشم الان 3سال هست خجالت و گذاشتم کنار باخیلی ها دوست شدم وو خیلیا بامن  درموردمشکلاتشون حرف میزنن

🍒خدایادوست دارم 🍒

یه راه حل بدین تا خوب بشم ؟

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

خیلی . پدر مادرم هی ب رخم میکشن چقد سادم

آخ دقیقا 😔

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

چی کار کنم خوب بشم ؟

من خیلی هم به دخترم میگم ولی باز گوش نمیده 

خودم کلاس اینا میبرمش ولی با کسی دوست نمیشه سکوت مطلق 

شما هم کلاس برو 

مشاور خوب برو 

اصلا هر چیزی رو زود باور و قبول نکن 

بیشتر به رفتار دخترای زرنگ و رند نگاه کن 

نه بی ادبا و پرو 

اونایی که رند و خوش برخوردن 

من خیلی هم به دخترم میگم ولی باز گوش نمیده  خودم کلاس اینا میبرمش ولی با کسی دوست نمیشه سکوت م ...

ممنون ♡

واقعا سعی کردم دیگ ساده نباشم ولی نمیتونم سریع ولم میسوزه

دقیقا به خاطر همین من یه ضربه خیلی بد خوردم 😔

بله خیلی بده منم مثل تو بودم وخیلی عصبی شده بودم از خجالتی بودن  یه روزتصمیم گرفتم خجالت نکشم ...

آره دقیقا اعتماد به نفس خیلی خوبه . من دیگه از خجالتی بودن خسته شدم . ولی خب من بیشتر از چهرم خجالت میکشم . مثل اطرافیانم خوشگل نیستم و پوستم خوب نیست . یه مدت اعتماد به نفسم بالارفته بود دیگران بازم باهام خوب نبودن. باید برم دکتر پوست

هعی

دقیقا منم خیلی خجالتی، ساده و بی زبونم،خیلی آدم ساکتی ام اصلا از شخصیت خودم خوشم نمیاد ولی خیلی سعی کردم تغییرش بدم نتونستم،به نظرم این که فقط بگی پرو باش که نشد راه حل اگه پرو شدن به همین راحتی بود که تا الان صد بار شخصیتمو عوض کرده بودم به نظرم ماها به مشاور نیاز داریم

آره دقیقا اعتماد به نفس خیلی خوبه . من دیگه از خجالتی بودن خسته شدم . ولی خب من بیشتر از چهرم خجالت ...

عزیزم هیچکس پوستش خوب نیس و همه ازخودشون ناراضی هستن منم پوستم خوب نیس خاسته باشم اونجوری فکرکنم یه چیز خوب هم ندارم ولی به چیزای خوبم فکرکنم 

قدم بلنده هیکلی هستم چال گونه دارم 

لبام خوش فرمه بعضیامیگن خوشگلم

توهم اینارو به خودت بگو

🍒خدایادوست دارم 🍒
دقیقا منم خیلی خجالتی، ساده و بی زبونم،خیلی آدم ساکتی ام اصلا از شخصیت خودم خوشم نمیاد ولی خیلی سعی ...

موافقم:)